Connect with us

technokrata

A Loffice segít a határátlépésben

vienna_wow_banner-01

E-gazdaság

A Loffice segít a határátlépésben

A Loffice segít a határátlépésben

Vienna WOW néven indítanak üzletfejlesztési programot az osztrák piacra lépőknek

Üzletfejlesztési programsorozatot indít a Loffice Vienna WOW néven. A cél az osztrák piacra belépni kívánó magyar vállalkozások felkészítése a jogi-, adó-, befektetési- és marketing kérdésekben.  A szervezők szerint a program megadhatja a résztvevőknek a kezdő lökést az osztrák, illetve a nemzetközi piacra való lépéshez. A szakmai nap során, melyre elsőként április 6-án kerül sor, olyan szakértő partnerek tartanak előadásokat és nyújtanak jogi, adóügyi, befektetői- és vállalkozásfejlesztési tanácsadást, mint az osztrák piacon aktív Oppenheim Ügyvédi Iroda jogásza, a Pioneers Ventures befektetői hálózat szakembere, a Safehaven adótanácsadó cég munkatársa, vagy az Austrian Business Agency osztrák állami üzletfejlesztési ügynökség startup részlegének vezetője.

Az üzletfejlesztési célú konzultációs nap délutánján már az osztrák piacon aktív magyar vállalkozók is elmondják saját tapasztalataikat, mint például a Brick Visual építészeti látványtervekre szakosodott iroda munkatársa, a Major Design kreatív ügynökség vezetője, a KultPult kulturális menedzsmenttel és PR-rel foglalkozó cég alapítója, vagy a bécsi Turizmus Iroda volt igazgatója, aki a közelmúltban Good Deal néven tanácsadói vállalkozást indított. A résztvevők a szakmai nap során képet kaphatnak arról, milyen lépéseken kell végighaladniuk a vállalkozásfejlesztési folyamatban Ausztriában.

„A jelentkezők a konzultációs lehetőségeknek köszönhetően jelentős veszteségektől és adminisztrációs hibáktól kímélhetik meg magukat az osztrák piacralépés során, de azzal kapcsolatban is visszajelzést kaphatnak, hogy milyen esélyük van szakmai befektetők bevonzására. Egy nap alatt olyan szakmai tanácsokkal látjuk el őket, amelyeket csak jelentős idő- és pénzráfordítással szerezhetnének meg a program résztvevői”

– mondta Klementz Kata, a Loffice ügyvezetője és a program koordinátora.

A szervezők hisznek abban, hogy Ausztria és azon belül Bécs nagyon sok lehetőséget rejt a magyar vállalkozások számára. Közel van, kiszámítható és átlátható üzleti kultúrával rendelkezik: biztonságos piac, ahol jó a fizetési morál, magas haszonkulcs érvényesíthető, és ahol egyértelműen helye van az egyedi ötleteknek és innovációs megoldásoknak. Központi elhelyezkedésének köszönhetően pedig nagyon jó kiindulópont a többi európai ország felé is.

A tervek szerint a konzultációs sorozatot félévente tartják meg, az első alkalom április 6-án lesz. A jelentkező vállalkozások jellegére vonatkozóan megkötés nincs. A jelentkezési határidő március 18.

A jelentkezés menete a következő:

  1. lépés // Jelentkezési lap kitöltése ITT március 18-ig
  2. lépés // Kiválasztás
  3. lépés // Értesítés 2017. március 24-ig
  4. lépés // Regisztrációs díj befizetése (6000 Ft + áfa)

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő