Connect with us

A DLA Piper 2016 elsőszámú M&A jogi tanácsadója

aaeaaqaaaaaaaahaaaaajdgwyzm5yzhjltrjzdgtngy1mc1hyty0ltkzyjmyyzeyyjfmng

E-gazdaság

A DLA Piper 2016 elsőszámú M&A jogi tanácsadója

A DLA Piper 2016 elsőszámú M&A jogi tanácsadója

A DLA Piper nemzetközi ügyvédi iroda működött közre jogi tanácsadóként a legtöbb M&A tranzakcióban 2016-ban

A vállalati fúziók és felvásárlások piacának egyik vezető adatbázisa és elemzője, a Mergermarket adatai szerint a tavalyi évben – sorozatban hetedszer – a DLA Piper járt el a jogi tanácsadóként a legtöbb M&A-tranzakciónál. Ez világszinten több mint 470 ügyet jelent, de Európában és Magyarországon is a DLA Piper támogatta a legtöbb ilyen tranzakciót.

 

A DLA Piper nem most először vezeti a listát: 2010 óta minden évben az élen állt ebben az összesítésben. Idén több mint 470 üggyel sikerült megőriznie vezető helyét, ami elsősorban a gyógyszeripari, orvosi és biotechnológiai; a telekommunikációs, médiapiaci és technológiai; valamint a fogyasztói szektorokban támogatott fúziók és felvásárlások magas számának köszönhető.

A globális mellett az európai és a magyar rangsor élén is a DLA Piper áll, Európában és Magyarországon is ez a jogi tanácsadó támogatta a legtöbb M&A tranzakciót.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a DLA Piper meg tudta őrizni vezető helyét az M&A-tranzakciók terén, azt pedig különösen nagy eredménynek tartom, hogy Magyarországon is mi működhettünk közre a legtöbb vállalatfelvásárlási ügyben 2016-ban. Az M&A tranzakciókkal kapcsolatos jogi tanácsadás az egyre összetettebbé váló szabályozási és piaci körülmények miatt magas szintű jogi szaktudást és ügyfélbizalmat feltételez. Ezúton is szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek, hogy bizalmuknak köszönhetően lehetőségünk volt ilyen nagy számban támogatni őket tranzakcióik lebonyolításában.”

– kommentálta az eredményt Posztl András, a DLA Piper budapesti irodájának irodavezető partnere.

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom