Connect with us

Akár 20%-os megtakarítást is hozhat az Ericsson és a Panasonic közös megoldása

panorama with two telecommunications towers against sea and sky

E-gazdaság

Akár 20%-os megtakarítást is hozhat az Ericsson és a Panasonic közös megoldása

Akár 20%-os megtakarítást is hozhat az Ericsson és a Panasonic közös megoldása

Az együttműködés a mobilszolgáltatókat, a kommunikációs tornyokat építő vállalatokat, valamint a közműveket, a szállítóipart és a közbiztonság fenntartóit célozza

Az Ericsson és a Panasonic észak-amerikai vállalata együttműködésben dolgoznak egy új Energia-mint-szolgáltatás (EaaS) megoldás piaci bevezetésén. Az együttműködés célja, hogy a mobilszolgáltatók és a kommunikációs tornyokat építő vállalatok számára egy hatékony módszert dolgozzanak ki, mellyel megvalósítható az energiainfrastruktúra intelligens mérése, felügyelete és karbantartása a Big Data-elemzések és energia felügyeleti szoftverek segítségével. A megoldás energiatárolásra lítium-ion akkumulátorokat használ.

A két vállalat megoldása minimalizálja a helyszíni felügyelethez szükséges energiaköltséget és más erőforrás-szükségleteket. A mobilszolgáltatók, a vállalatok és a kormányok számára ez a megoldás akár 20 százalékkal csökkentheti az energiagazdálkodási eszközök működtetésének költségeit, köszönhetően elsősorban az akkumulátorok hosszabb élettartamának és a lecsökkent helyszíni karbantartási igénynek.

Ezen szolgáltatásként kialakított modell esetében nincs szükség előzetes befektetésre, és jól példázza, hogy a körkörös gazdaság miként képes csökkenteni a környezetre gyakorolt hatást a hosszabb termékélettartamnak, az akkumulátorokban található ólom lecserélésének és a kisebb szállítási szükségletnek köszönhetően.

„A hatékony energiafelhasználás minden ügyfelünk számára rendkívül fontos terület, és mindig keressük a lehetőségeket, amelyekkel csökkenteni tudjuk az üvegházhatású gázok kibocsátását. A szolgáltatásként biztosított energia egy új üzleti modell, amelynek célja, hogy hatékonyabbá, intelligensebbé, fenntarthatóbbá tegye az energiagazdálkodási műveleteket. Úgy hisszük, hogy a Panasonic részvételével kialakított stratégiai kapcsolat jelentős előnyökkel jár majd ügyfeleink számára az üzemeltetési kiadásokkal kapcsolatos megtakarításokra vonatkozóan, és a magasabb fokú hálózati megbízhatóság eredményeként hozzájárul egy általánosan jobb élmény biztosításához az Ő ügyfeleik számára.”

– mondta el  Bradley Mead, az Ericsson menedzselt szolgáltatásokkal és hálózatkialakítási optimalizálással foglalkozó részlegének vezetője.

„Ez a megoldás csökkenti a költségeket és az energiafogyasztást, miközben növeli a rendszer ellenállóképességét és üzemidejét. A távközlés nem csupán a Dolgok Internetének alapjait adja, hanem az intelligens városokhoz szükséges alacsony reakcióidejű infrastruktúrát is, és itt jönnek képbe a Panasonic által az intelligens városokhoz kifejlesztett megoldásai is.”

mondta el Jim Doyle, a Panasonic Corporation of North America Panasonic Enterprise Solutions Company részlegének elnöke.

A két vállalat az együttműködés során tovább dolgozik azon, hogy még jobban testreszabják és továbbfejlesszék a megoldást, hogy jobban megfeleljen a közművi, szállítási és közbiztonsági ágazatokban tevékenykedő ügyfelek igényeinek is, és hogy támogassa az átalakulást az intelligensebb és fenntarthatóbb városok irányába.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő