Connect with us

technokrata

Akár 20%-os megtakarítást is hozhat az Ericsson és a Panasonic közös megoldása

panorama with two telecommunications towers against sea and sky

E-gazdaság

Akár 20%-os megtakarítást is hozhat az Ericsson és a Panasonic közös megoldása

Akár 20%-os megtakarítást is hozhat az Ericsson és a Panasonic közös megoldása

Az együttműködés a mobilszolgáltatókat, a kommunikációs tornyokat építő vállalatokat, valamint a közműveket, a szállítóipart és a közbiztonság fenntartóit célozza

Az Ericsson és a Panasonic észak-amerikai vállalata együttműködésben dolgoznak egy új Energia-mint-szolgáltatás (EaaS) megoldás piaci bevezetésén. Az együttműködés célja, hogy a mobilszolgáltatók és a kommunikációs tornyokat építő vállalatok számára egy hatékony módszert dolgozzanak ki, mellyel megvalósítható az energiainfrastruktúra intelligens mérése, felügyelete és karbantartása a Big Data-elemzések és energia felügyeleti szoftverek segítségével. A megoldás energiatárolásra lítium-ion akkumulátorokat használ.

A két vállalat megoldása minimalizálja a helyszíni felügyelethez szükséges energiaköltséget és más erőforrás-szükségleteket. A mobilszolgáltatók, a vállalatok és a kormányok számára ez a megoldás akár 20 százalékkal csökkentheti az energiagazdálkodási eszközök működtetésének költségeit, köszönhetően elsősorban az akkumulátorok hosszabb élettartamának és a lecsökkent helyszíni karbantartási igénynek.

Ezen szolgáltatásként kialakított modell esetében nincs szükség előzetes befektetésre, és jól példázza, hogy a körkörös gazdaság miként képes csökkenteni a környezetre gyakorolt hatást a hosszabb termékélettartamnak, az akkumulátorokban található ólom lecserélésének és a kisebb szállítási szükségletnek köszönhetően.

„A hatékony energiafelhasználás minden ügyfelünk számára rendkívül fontos terület, és mindig keressük a lehetőségeket, amelyekkel csökkenteni tudjuk az üvegházhatású gázok kibocsátását. A szolgáltatásként biztosított energia egy új üzleti modell, amelynek célja, hogy hatékonyabbá, intelligensebbé, fenntarthatóbbá tegye az energiagazdálkodási műveleteket. Úgy hisszük, hogy a Panasonic részvételével kialakított stratégiai kapcsolat jelentős előnyökkel jár majd ügyfeleink számára az üzemeltetési kiadásokkal kapcsolatos megtakarításokra vonatkozóan, és a magasabb fokú hálózati megbízhatóság eredményeként hozzájárul egy általánosan jobb élmény biztosításához az Ő ügyfeleik számára.”

– mondta el  Bradley Mead, az Ericsson menedzselt szolgáltatásokkal és hálózatkialakítási optimalizálással foglalkozó részlegének vezetője.

„Ez a megoldás csökkenti a költségeket és az energiafogyasztást, miközben növeli a rendszer ellenállóképességét és üzemidejét. A távközlés nem csupán a Dolgok Internetének alapjait adja, hanem az intelligens városokhoz szükséges alacsony reakcióidejű infrastruktúrát is, és itt jönnek képbe a Panasonic által az intelligens városokhoz kifejlesztett megoldásai is.”

mondta el Jim Doyle, a Panasonic Corporation of North America Panasonic Enterprise Solutions Company részlegének elnöke.

A két vállalat az együttműködés során tovább dolgozik azon, hogy még jobban testreszabják és továbbfejlesszék a megoldást, hogy jobban megfeleljen a közművi, szállítási és közbiztonsági ágazatokban tevékenykedő ügyfelek igényeinek is, és hogy támogassa az átalakulást az intelligensebb és fenntarthatóbb városok irányába.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd