Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IBM és a Ricoh átalakítja a tárgyalói kultúrát a Watson technológiájú interaktív táblákkal

E-gazdaság

Az IBM és a Ricoh átalakítja a tárgyalói kultúrát a Watson technológiájú interaktív táblákkal

Az IBM és a Ricoh átalakítja a tárgyalói kultúrát a Watson technológiájú interaktív táblákkal

A munkahelyek jövője most kezdődik; a technológia tárgyalói eszközből a „meeting résztvevőjévé” válik

Az IBM és a Ricoh a tárgyalótermek világát megváltoztató, korszakalkotó fejlesztést jelentettek be. A Ricoh új, tudás alapú interaktív táblája az IBM Watson IoT technológiáját használva aktív támogatást nyújt a megbeszélésén részt vevők számára úgy, hogy reagál a hangutasításokra, feljegyzéseket készít, melyeket akár más nyelvekre is lefordít.

Az Intelligens Munkahelyi Megoldással az IBM Watson IoT technológiája és a Ricoh intuitív módon használható interaktív táblái átalakítják a megbeszéléseket és a felek közötti együttműködést az új intuitív, hangutasításokkal működő funkcióknak köszönhetően. Watson aktív résztvevője is a meeting-eknek, hiszen valós idejű analitikával segít vezetni a megbeszéléseket, így a partnerek gyorsabb, jobb és megfelelő információkon alapuló döntéseket hozhatnak.

„Célunk, hogy olyan hatékony és okos eszközöket biztosítsunk a vállalatoknak és az ott dolgozóknak, melyek automatizálják az adminisztratív irodai folyamatokat, így a munkavállalók nagyobb hangsúlyt fektethetnek az értéknövelő feladatokra és az új ötletek kidolgozására. Az IBM-mel közösen egy olyan okos munkahelyi megoldást hoztunk létre, amely forradalmasítja a tárgyalói kultúrát. A Watson technológiával ötvözve a Ricoh Interaktív Táblák immár többet jelentenek egy interaktív képernyőnél; olyan aktív meeting résztvevőként működnek, amelyek rögzítik a feladatokat, feljegyzéseket és összekötő kapocsként funkcionálnak a különböző helyszíneken lévő tárgyalópartnerek között. Az új megoldás mérföldkövet jelent napjaink és a jövő tárgyalótermeiben egyaránt.”

– mondta Hidetsugu Nonaka, a Ricoh Company Ltd. ügyvezető alelnöke.

 

Az új, tudás alapú interaktív tábla funkciói többek között:

  • A megbeszélések egyszerű, hangutasításokkal történő irányítása: a megbeszélés kezdetekor bármelyik résztvevő – akár személyesen, akár távolról egy másik országból van jelen – könnyen kezelheti a képernyőn megjelenő tartalmat, ideértve a diák lapozását is, és mindezt egyszerű hangutasításokkal is megteheti.
  • A megbeszélés lefordítása másik nyelvre: az Intelligens Munkahelyi Megoldás több nyelvre is lefordítja a beszélő előadását, amit meg is jelenít a képernyőn.
  • Csatlakozás a megbeszélésekhez: egy kártyalehúzó segítségével az Intelligens Munkahelyi Megoldás rögzíti a résztvevők személyét és nyomon követi a főbb megbeszélés témákat a tervezett agenda szerint, így biztosan minden fontos témakör napirendre kerül.
  • További felmerülő vitatémák rögzítése: egy meeting során a résztvevők további megbeszéléseket is folytathatnak, amelyek ugyanazon a táblán jelennek meg.

 

„Egy sikeres vállalat kulcsát az együttműködő munkacsoportok jelentik. A kihívás abban rejlik, hogy miként hozzuk össze a távol lévő csapatokat és miként növeljük teljesítményüket. Az IBM Watson IoT technológiájával a Ricoh interaktív táblái nem csupán levezetik a megbeszélést, hanem elő is segítik a nyílt eszmecserét, továbbá megkönnyítik a partneri együttműködést és a tárgyalások megvalósítását is.”

– mondta Harriet Green, a Watson IoT igazgatója.

Az IBM több mint 80 Ricoh interaktív táblát telepít az új globális Watson IoT müncheni igazgatóságán. Így az IBM termékfejlesztő csapatai produktív megbeszéléseket tarthatnak Münchenben a kollégáikkal, akik külföldön, például Japánban, Brazíliában vagy az Egyesült Államokban dolgoznak.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés