Connect with us

technokrata

Az Ericsson és a Telstra lefektette „A jövő hálózata” alapjait

telstra_shutterstock

E-gazdaság

Az Ericsson és a Telstra lefektette „A jövő hálózata” alapjait

Az Ericsson és a Telstra lefektette „A jövő hálózata” alapjait

Új optikai, 5G-, IoT- és felhőprojektekre épül a Telstra Network of the Future programja

Optikai átalakítás az 5G, az IoT és a médiafelhő támogatása érdekében

Az Ericsson hároméves adatátviteli optikai hálózati és hálózatkiépítési tervet készít el a Telstra nagy távolságú, városi és regionális optikai hálózatainak kibővítéséhez. Az Ericsson szállítja, telepíti és integrálja a Cinea új generációs optikai megoldásait. Ezen megoldások biztosítják azt az ellenálló képességet, sebességet és biztonságot, amely megfelel a forgalom várható növekedésének, és képes lesz kiszolgálni a kritikus fontosságú IoT- és
5G-forgalmakat, valamint felhő- és médiaszolgáltatásokat.
5G NR-próbák a kereskedelmi bevezetés érdekében

Az Ericsson, a Telstra és a Qualcomm Technologies Inc. (a Qualcomm Incorporated leányvállalata) bejelentették az interoperabilitási tesztekre és helyszíni próbaüzemre vonatkozó terveiket, a 3GPP által kifejlesztett 5G NR specifikációk alapján, amelyek a jövőbeli 5G hálózatok globális szabványainak alapját képezik majd. Ezeknek az Ausztráliában végzett próbaüzemeknek a célja, hogy felgyorsítsák a globális 3GPP 5G szabvány kereskedelmi bevezetését, az 5G-ökoszisztéma gyors korai adaptációját.

 

 

NFVi – élesül a Telco Cloud és egy új médiafelhő is elindul

A Telstra tavalyi MWC rendezvényen bejelentett hálózatifunkció-virtualizációs infrastruktúraprogramja (NFVi) jelentős előrelépést tett ahhoz, hogy lehetővé tegye az első videohívás kivitelezését egy virtualizált hálózati funkción, az Enhanced Packed Gateway (EPG) átjárón keresztül. Az éles forgalom elindítása az NFVi-platformon egy fontos lépés az 5G-technológia elindítására való felkészülésben, ahol az olyan funkciók, mint a hálózati szeletelés lehetővé teszik a kapacitás, a sebesség, a késleltetés, a szolgáltatásminőség és a földrajzi megvalósítás olyan kombinációját, amellyel meg lehet felelni különböző üzleti követelményeknek.

A Telstra az Ericsson felhőplatformja segítségével egy olyan médiaszolgáltatásra optimalizált felhőt is ki szeretne építeni, amelyet speciálisan a média-adatforgalom közvetítéséhez konfiguráltak. A Telstra célja a műsorszórási ágazat számára egy megbízható és ellenálló hálózati hozzáférés biztosítása nagy sávszélességgel és a magas szintű késleltetési követelményeknek megfelelően.
 

Ausztrália első országos IoT-hálózata

A Telstra az első szolgáltató, amely országos IoT-alkalmazást lehetővé tevő mobil hálózatot telepít; ennek IoT-lefedettsége az egyik legnagyobb lesz a világon. A telepített Cat-M1 lehetővé teszi a Telstra számára, hogy gyorsan és rugalmasan telepítse az IoT-alkalmazások átfogó körét – ezzel gyorsítva az ausztrál IoT-ökoszisztéma növekedését.

A Telstra és az Ericsson megkezdte a Cat-M1 helyi próbaüzemeit Melbourne-ben és Tasmániában. A Telstra így felkészülten várja a Cat-M1-eszközök és-megoldások kereskedelmi bevezetését, és képes lesz a működésük támogatására 4G-hálózatán keresztül, amely az ausztrál népesség több mint 98 százalékát lefedi.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő