Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 2017-es Mobile World Congress-ről is közvetít OlyBot, a Telenor chatbotja

E-gazdaság

A 2017-es Mobile World Congress-ről is közvetít OlyBot, a Telenor chatbotja

A 2017-es Mobile World Congress-ről is közvetít OlyBot, a Telenor chatbotja

Közösségi médiában és a Hipernet Blogon is követhető a Telenor közvetítése

A Mobile World Congress idején Barcelona megtelik mobilipari szakemberekkel. Ebben az időszakban nem könnyű szabad szállást találni vagy repülőjegyet foglalni, hiszen a 100 000 látogatót vonzó kiállítás meghatározó turisztikai esemény a katalán főváros életében. A magyarországi HungExpo területhez hasonlítható Fira Gran Via csarnokaiban évente 2200-nál is több, a mobilipar minden szegletét lefedő kiállító jelenik meg, a készülék- és kiegészítőgyártóktól kezdve a hálózatfejlesztő cégeken, mobilopertárokon és szoftverfejlesztő cégeken át a feltörekvő startupokig. A kiállítók az MWC 4 napja alatt mutatják be, hogyan képzelik el a jövő megoldásait és aktuálisan milyen új fejlesztéseket adnak a felhasználók kezébe.

A Telenor közösségi média szakértői idén 4. alkalommal látogatnak el az eseményre, hogy a szolgáltató több százezres hazai követőtáborának első kézből számoljanak be a frissen bejelentett újdonságokról, és személyes benyomásokkal egészítsék ki az új termékeket és szolgáltatások bemutatását. A közvetítés 2017. február 26. és március 4. között követhető a Telenor közösségi média csatornáin és a Hipernet Blog bejegyzéseiben. A Telenor azokra a technika iránt érdeklődőkre is gondol, akik nem szeretnek a hírek után menni, inkább rendszeres értesítést kérnek a frissen született beszámolókról. Ők OlyBot, a Telenor Facebook Messengerre épített chatrobotjának segítségével tájékozódhatnak ebben az időszakban. A napi ingyenes cikkösszefoglalókért nem kell mást tenni, csupán Messenger-ben a Telenor Hungary-vel felvenni a kapcsolatot és egy kattintással lekérni az MWC hírösszefoglalót.

 

A 2017-es MWC-n várható többek között az LG G6, a Huawei P10, a Huawei Watch 2 és a Samsung Tab S3; számos újdonság Sony házatájáról, és egy legendás mobilipari szereplő, a Nokia európai visszatérése. Ez utóbbi alkalmából nem csak egy új okostelefon, a Nokia 8 megjelenésére számítanak a szakemberek, de a kétezres évek slágertelefonjának, a Nokia 3310-es felfrissített, 2017-es változatának bemutatójára is.

A Telenor tudósítói nem csak a legismertebb standokat járják körbe, hanem a kisebb gyártók és startupok fejlesztéseiről is tudósítanak az érdeklődőknek.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés