Connect with us

technokrata

A 2017-es Mobile World Congress-ről is közvetít OlyBot, a Telenor chatbotja

70620628 - artificial intelligence (ai), data mining, expert system software, genetic programming, machine learning, neural networks, nanotechnologies and another modern technologies concepts.

E-gazdaság

A 2017-es Mobile World Congress-ről is közvetít OlyBot, a Telenor chatbotja

A 2017-es Mobile World Congress-ről is közvetít OlyBot, a Telenor chatbotja

Közösségi médiában és a Hipernet Blogon is követhető a Telenor közvetítése

A Mobile World Congress idején Barcelona megtelik mobilipari szakemberekkel. Ebben az időszakban nem könnyű szabad szállást találni vagy repülőjegyet foglalni, hiszen a 100 000 látogatót vonzó kiállítás meghatározó turisztikai esemény a katalán főváros életében. A magyarországi HungExpo területhez hasonlítható Fira Gran Via csarnokaiban évente 2200-nál is több, a mobilipar minden szegletét lefedő kiállító jelenik meg, a készülék- és kiegészítőgyártóktól kezdve a hálózatfejlesztő cégeken, mobilopertárokon és szoftverfejlesztő cégeken át a feltörekvő startupokig. A kiállítók az MWC 4 napja alatt mutatják be, hogyan képzelik el a jövő megoldásait és aktuálisan milyen új fejlesztéseket adnak a felhasználók kezébe.

A Telenor közösségi média szakértői idén 4. alkalommal látogatnak el az eseményre, hogy a szolgáltató több százezres hazai követőtáborának első kézből számoljanak be a frissen bejelentett újdonságokról, és személyes benyomásokkal egészítsék ki az új termékeket és szolgáltatások bemutatását. A közvetítés 2017. február 26. és március 4. között követhető a Telenor közösségi média csatornáin és a Hipernet Blog bejegyzéseiben. A Telenor azokra a technika iránt érdeklődőkre is gondol, akik nem szeretnek a hírek után menni, inkább rendszeres értesítést kérnek a frissen született beszámolókról. Ők OlyBot, a Telenor Facebook Messengerre épített chatrobotjának segítségével tájékozódhatnak ebben az időszakban. A napi ingyenes cikkösszefoglalókért nem kell mást tenni, csupán Messenger-ben a Telenor Hungary-vel felvenni a kapcsolatot és egy kattintással lekérni az MWC hírösszefoglalót.

 

A 2017-es MWC-n várható többek között az LG G6, a Huawei P10, a Huawei Watch 2 és a Samsung Tab S3; számos újdonság Sony házatájáról, és egy legendás mobilipari szereplő, a Nokia európai visszatérése. Ez utóbbi alkalmából nem csak egy új okostelefon, a Nokia 8 megjelenésére számítanak a szakemberek, de a kétezres évek slágertelefonjának, a Nokia 3310-es felfrissített, 2017-es változatának bemutatójára is.

A Telenor tudósítói nem csak a legismertebb standokat járják körbe, hanem a kisebb gyártók és startupok fejlesztéseiről is tudósítanak az érdeklődőknek.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd