Connect with us

technokrata

Fontos tippek SAP-alkalmazáshoz

sap

E-gazdaság

Fontos tippek SAP-alkalmazáshoz

Bármilyen leállás komoly kieséseket okozhat, ezért az alapul szolgáló rendszereknek is mindig kifogástalanul kell működniük

Aki ilyen üzleti alkalmazással dolgozik, az pontosan tudja, hogy bármilyen leállás komoly kieséseket okozhat. A SUSE egyik legfontosabb célkitűzése, hogy segítsen minimalizálni ügyfeleinek ezt a bizonyos állásidőt. A következő három hasznos tippel próbálnak segíteni, hogy ne legyen nagy a baj:

1. Tervezés

A SUSE Linux platformja úgy készült, hogy a hét minden napján 24 órában képes legyen biztosítani a megfelelő alapot, a kritikus fontosságú programok futtatásához, azonban váratlan hiba bármikor bekövetkezhet, például emberi mulasztás, természeti katasztrófa stb.
A termék öt különféle, nagy rendelkezésre állást, illetve katasztrófa utáni helyreállítást kínáló lehetőséget tartalmaz SAP-megoldásokhoz, így minden vállalat megtalálja az igényeinek és a költségvetésének megfelelőt.

2. Adatok visszaállítása

Erről képes gondoskodni az SAP-termékekben megtalálható System Replication funkció, amely automatikusan menti az adatokat a backup rendszerben. A SUSE már korábban kidolgozta az első automatizált System Replication (SR) recovery megoldást, amely magában foglal egy egyszerű konfigurálást és automatizálást biztosító varázslót. Emellett lehetőséget biztosít a vállalatok számára hogy kiválasszák, hova kívánják áthelyezni a szolgáltatásokat probléma esetén, és előre meghatározott forgatókönyvek szerint gyorsan meg is valósítsák azt.

3. Kerüljük a problémákat

A rendszereket muszáj naprakészen tartani. Ha a Linux közösség egy tagja felfedez egy biztonsági rést a Linux kernelben, azt azonnal be kell foltozni, hiszen nem engedhető meg, hogy hackerek hozzáférhessenek a vállalat adataihoz. Az ehhez szükséges frissítések telepítéséhez azonban újra kell indítani a rendszereket, ami leállást eredményez, és ezzel együtt kiesést az üzleti működésben és a bevételben.

Ilyen esetekben jön jól a SUSE Live Patching technológiája, amelynek köszönhetően leállás nélkül telepíthetők a frissítések. A fejlesztés gyakorlatilag áthidalja a biztonsági problémát, így az SAP-alkalmazások is folyamatosan futhatnak, és a felhasználók sem érzékelnek semmilyen fennakadást a működésben.

2016 ősze óta a SUSE már az SAP HANA, express edition megoldásának futtatására is alkalmas, amelynek segítségével a Microsoft Windows és Mac OS X felhasználók is könnyebben és kényelmesebben fejleszthetnek SAP HANA-alapú alkalmazásokat.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő