Connect with us

technokrata

2017-es jóslatok a Digitális Egészségügyben

digitalhealth

e-Egészségügy

2017-es jóslatok a Digitális Egészségügyben

A Frost & Sullivan házigazdái egy szórakoztató vita keretében mutatják be az egészségügyi adatok digitalizálásának jövőbeli lehetőségeit január 31-én, kedden, 11:00 és 17:00 óra között.

Előadók: Daniel Ruppar, Digital Health Global Program igazgatója, a Frost & Sullivan, Nancy Fabozzi, transzformációs egészségügyi  elemző, a Frost & Sullivan, Victor Camlek, transzformációs egészségügyi  elemzője, a Frost & Sullivan, Koustav Chatterjee, egészségügyi IT vezető elemző, a Frost & Sullivan

Az iparágakat is átfogó digitális technológia fejlődésével hatalmos adat áramlások jönnek létre a felhő alapú számítógépes rendszerek, az okostelefonok, mobil alkalmazások, szenzorok és az IoT(Internet of Things) által .A digitális technológiát már fel tudjuk használni az egészségügy átalakítására, mellyel új egészségügyi  és üzleti iparágak jöhetnek létre ,hogy a növekvő piaci lehetőségeket elláthassák.

Az elmúlt évtizedben a digitális megoldások elfogadása jelentősen nőtt az egészségügyi ágazatokban. És ez a növekedés a jövőben is várható lesz. Az Egészségügyi szervezetek az Egyesült Államokban (USA) úgy átalakítják az ellátórendszerüket, hogy ez a klinikailag integrált és decentralizált ellátórendszer kiszolgálhassa a feljogosított és technológia értő vásárlókat is.

A Digitális Egészségügyi termékek felölelik a klinikai, pénzügyi, és adminisztratív informatikai termékeket és szolgáltatásokat alkalmazó kórházakat, orvosokat, egészségügyi ellátásokat, a gyógyszeripari gyártókat, a biotechnológia és az orvostechnikai eszköz termékeket, és egyéb szervezeteket.

Az egészségügyi rendszer fejlődik, és arra törekszik, hogy az alacsonyabb költségeket, a jobb minőségű ellátást és nagyobb hozzáférést biztosítsa. A növekedési lehetőségek továbbra is megjelennek a széles körű digitális egészségügyi termékek szegmenseiben. A digitális egészségügy kulcsfontosságú növekedési területei közé tartozik az analitika, a távorvoslás, távoli betegmonitorozási rendszerek, bevétel-menedzsment, a kiberbiztonság, a fogyasztói elkötelezettség, műveletek optimalizálása, kapcsolattartás, és felhő alapú platformok.

Hallgassa meg a  Frost & Sullivan Digitális Egészségügyi szakértők előadásait, arról hogy hogyan fog változni a US Digitális Egészségügy 2017-ben. Az előadók felkínálnak perspektíva területeket a következő évekhez. Az előadást egy kérdezz & felelek ülés követi.

Miért ajánljuk a részvételt?

  • Fedezze fel a legfontosabb digitális egészségügyi piaci előrejelzéseket 2017.
  • Ismerje meg a növekedés területeit a következő évre.
  • Ismerje meg a kiemelt, a kulcsfontosságú előnyös témákat az egészségügyi informatika, távegészségügyi, kiberbiztonság és más fontos piaci szegmensekben.

Jelentkezni az alábbi email címen lehetséges:

jana.schoeneborn@frost.com

További információ: http://frost.ly/pu.

További e-Egészségügy

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd