Connect with us

technokrata

Betörhet Hollywoodba az Apple?

applelogo

E-gazdaság

Betörhet Hollywoodba az Apple?

Ha ez igaz, akkor nagyon érdekes év előtt állunk.

Elképzelhető, hogy jövőre egy igencsak komoly felvásárlással csökkenti majd az Apple az óriási pénztartalékát. Mindezt Kim Dotcom, a legendás Megaupload alapítója állítja, aki iparági forrásokra hivatkozva tweetelte ki, hogy a kaliforniai gyártó egy filmstudió felvásárlására készül. Bár rajta kívül egyelőre senki nem beszélt a tervről, azért lenne ráció a dologban, hiszen az Apple így a zenepiac után a filmiparba is bekerülne. Azt persze nem tudni, hogy melyik studiót szemelték ki az Apple-nél, de valószínűleg hamarosan erről is hallunk majd egysmást.


Nem lehet nem elfelejteni, hogy  Steve Jobs egyik álma a tévés piac megreformálása volt, így ezzel az alapító egyik nagy vágya is teljesülhetne. Persze emellett az sem elhanyagolható, hogy így olyan tartalmakkal láthatnák el a jövő Apple TV-jét, amelyet máshol nem lehetne megnézni, így rábírva a potenciális vásárlókat egy készülék beszerzésére. Az biztos, hogy Kim Dotcom bejegyzése egy új pletyka-hullámot indíthat el, így a jövőben biztosan hallunk még erről az állítólagos tervezetről.

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd