Connect with us

Nekimegy az Apple-nek a Nokia

Men are silhouetted against a video screen with an Nokia logo as he poses with an Nokia Lumia 820 and Samsung S4 smartphones in this photo illustration taken in the central Bosnian town of Zenica

E-gazdaság

Nekimegy az Apple-nek a Nokia

Nekimegy az Apple-nek a Nokia

Egy kis pénz sosem jön rosszul.

nokialogoHamarosan jönnek az új Nokia okostelefonok, ennek örömére pedig úgy döntöttek a finn vállalatnál, hogy csinálnak egy kis hírverést a készülő termékeknek. Ennek pedig a legjobb módja, ha a lehető legtöbb helyre bekerülnek, így úgy döntöttek, hogy egyből az Apple-t veszik célkeresztbe.

 

Ehhez persze nyomós indok kell, ám úgy tűnik, sikerült találniuk egy épkézláb megoldást. Amíg ugyanis a világ legnagyobb telefongyártója volt a Nokia, számtalan szabadalmat védettek le, ezek közül pedig lehet olyanokat találni, amiket természetesen az Apple (és valószínűleg az összes okostelefon gyártó) is használ, így máris lehet kopogtatni a bíróság ajtaján.

A gyors hírverés tényét erősíti az is, hogy januárban lesz 10 éve, hogy bemutatkozott az első iPhone, így azért lett volna pár évük nekimenni a kaliforniai cégnek, de eddig valahogy nem tették meg.

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom