Connect with us

technokrata

Újabb csapás: most épp házkutatást tartottak a Samsungnál

¡¼¼­¿ï=´º½Ã½º¡½

 »ï¼ºÀüÀÚ µî »ï¼º±×·ì ÁÖ¿ä °è¿­»ç°¡ ¼­¿ï ÅÂÆò·Î »ç¿ÁÀ» ¶°³ª ¼­Ãʵ¿À¸·Î µÕÁö¸¦ ¿Å±â±â ÇÏ·ç ÀüÀÎ 16ÀÏ ¿ÀÈÄ ¼­Ãʵ¿ »ï¼º ½Å»ç¿ÁÀÌ ºÐÁÖÇÏ´Ù. /À¯µ¿ÀϱâÀÚ eddie@newsis.com

E-gazdaság

Újabb csapás: most épp házkutatást tartottak a Samsungnál

Újabb csapás: most épp házkutatást tartottak a Samsungnál

Állítólag olyan embernek juttattak pénzt, akinek nem kellett volna.

Valószínűleg egy életre elfelejtenék a 2016-os évet a Samsungnál, hiszen nem elég, hogy kiderült, baj van a Note 7-esekkel és több millió, az Egyesült Államokban értékesített mosógéppel, most még a központjukat is megszállta a szöuli rendőrség. Minderre azután került sor, hogy hétfőn több dél-koreai médium is beszámolt arról, hogy a Samsung több millió eurót utalt át az ország első emberének, Park Geun-hye homályos keretek között dolgozó tanácsadójának, Csoj Szunszilnak az alapítványába.

Samsung-chip-logo

A Samsung egyelőre nem kommentálta az ügyet, pusztán annyit árultak el, hogy tényleg házkutatást végeztek a szöuli központjukban. Különösen azért is problémás ez az eljárás a dél-koreai cég számára, mert az elnök komoly ügyekben is kikérte a spirituális tanokkal is aktívan foglalkozó Szunszil véleményét, egyesek szerint pedig ezért komoly hatalommal bír a háttérben meghúzódó tanácsadó. Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a cég valamit el szeretett volna érni az elnöknél, de a megoldáshoz nem közvetlenül Geun-hye-t, hanem a tanácsadót kenyerezték le.

További E-gazdaság

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák