Connect with us

Elkészült a szoftver, ami segít, hogy időben megkapd a pénzed

nyugdijmoneypenz

E-gazdaság

Elkészült a szoftver, ami segít, hogy időben megkapd a pénzed

Bemutatta legújabb rendszerét a Unit4.

Unit4 által létrehozott megoldás válasz azokra a kutatási eredményekre, amelyek jelentős “bent felejtett” dolgozói költségekről szólnak és még tavaly év végén kerültek publikálásra – a vizsgálat 9 ország 2000 munkavállalóját érintette. A felmérés kimutatta, hogy a munkavállalók legalább harmada csak hiányosan igényli vissza a munkája elvégzése során keletkező költségeit. A visszaigénylés elmulasztásának okát a munkavállalók az alábbi indokokkal magyarázták: elfelejtettek számlát kérni, vagy egyszerűen kihagytak bizonyos számlákat az elszámolásból, de többen arról panaszkodtak, hogy a vállalaton belüli elszámolás folyamata túl frusztráló és hosszadalmas számukra.

A legtöbb esetben ezek a nehézkesen működő folyamatok munkahelyi elégedetlenséget okoznak. A megkérdezett munkavállalók harmada úgy nyilatkozott, hogy a komplikált elszámolási folyamatok révén úgy érzi, hogy a munkáltatók pénzveszteséget okoznak számukra. A 9 országban végzett kutatáson alapuló becslés szerint, a vissza nem kapott költség összege akár több mint 14 billió euro is lehet évente.

nyugdijmoneypenz

A Unit4 a prediktív analíziseket a kontextuson alapuló felhasználói élménnyel illetve automatizációs elemekkel párosította és olyan önirányító elszámoló rendszert hozott létre, amely segítségével a munkavállalóknak elég lefényképezniük és/vagy emailen elküldeniük a számláikat, a rendszer maga képes a további adminisztrációs feladatokat elvégezni.

  • A feltöltött költségek bármilyen eszközzel (mobiltelefon, laptop, asztali számítógép) egyetlen kattintással kategorizálásra kerülnek és készen állnak az elfogadásra
  • A számlák releváns információit a Unit4 Receipt Recognition Service felismeri, így automatikusan kategorizálásra kerülnek valamint hozzáadódnak a megfelelő költségriporthoz
  • A Google maps integrációja segíti a kilométerköltségek elszámolását. A meglévő kilométereket a rendszer automatikusan kiszámolja, így a felhasználó azonnal tudja, hogy mekkora összeget igényelhet vissza
  • Az új gépi tanulás (machine learning) funkcionalitás azt jelenti, hogy idővel a rendszer elsajátítja a felhasználó utazási preferenciáit és előre vetíti a lehetséges költségelemeket, amiket a felhasználó elfogadhat még az utazással egyidőben.
  • A pénzügyi vezetők számára további előny, hogy valós idejű, pontos adatokat látnak, előre látható pénzforgalommal, valamint a megoldás teljes átláthatóságot biztosít a költségigények felett úgy, hogy a munkavállalók elégedettek maradnak, egyszerű elszámolási folyamattal és pontos visszatérítéssel számolhatnak.

“A dolgozói költség menedzsment gyenge támogatása egy valóban komoly kérdés, ahogy a fent említett kutatás is mutatja. Az emberek teszik a vállalatot sikeressé és az elégedett munkavállalók bizonyítottan jobban teljesítenek” mondta Erik Tiden, a Unit4 fejlesztési igazgatója. “Minden rendszerünket úgy tervezzük, hogy az emberi tényezőt állítjuk a középpontba. A munkavállalók egyszerű és intuitív technológiára vágynak, amely révén a munkájuk egyszerűbbé válik – ez a cél vezérelt bennünket, amikor létrehoztuk a legújabb Travel & Expenses rendszerünket. Olyan megoldást nyújtunk az ügyfeleink számára, amely képessé teszi őket arra, hogy dolgozóiknak és az adminisztrációt végző kollégáknak is időt és pénzt takarítsanak meg – olyan rendszert, amely drasztikusan javítja a dolgozói költség-elszámolási folyamatokat a munkavállalóik és a pénzügyi részlegük számára.

unit4infografikaSzólj hozzá!

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom