Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már megint idő előtt elfogyott a pénzed? Itt egy app, ami segít neked!

E-gazdaság

Már megint idő előtt elfogyott a pénzed? Itt egy app, ami segít neked!

Most rövid ideig ingyenesen letölthető az Easy Spending, amellyel pontosan rögzítheted, hogy mikor mire költötted a pénzed, így a jövőben nem költesz feleslegesen.

Azt mindenki tudja, hogy spórolni jó, főleg akkor, ha csak így marad pénze a hónap végén az embernek. Ez azonban sok esetben csak szűkösen sikerül, különösképp akkor, ha nem figyelünk oda, hogy mire költöttük el a bevételt.

A költekezésünk nyilvántartására már több alkalmazás is létezik, ezek közül az egyik legjobb a most ingyenesen elérhető Easy Spending. A program eddig körülbelül 600 forintba került, ám most rövid ideig bárki letöltheti, így nem árt sietni!

easyspendingapp

Különösképp azért, mert a letisztult kezelőfelületen egyszerűen beállíthatod a havi kereseted és kiadásaid, így mindig áttekinthető, hogy épp hogyan állsz az elkövetkező időszakban. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a pénzügyeid más is megismerhesse, úgy akár jelszóval is védheted a programot, ilyenkor csak te léphetsz be.

Az is hasznos, hogy képes előre szólni, ha egy számla befizetési határideje közeleg, így időben rendezheted az ilyesfajta költekezéseid is. Ha pedig a mobilod után a számítógépeden is elemeznéd, hogy mi a helyzet a pénzügyeiddel, akkor jó, ha tudod, hogy akár CSV-ben is exportálni lehet a bevitt adatokat, csakúgy, ahogyan biztonsági mentés készítése is megoldható.

Az Easy Speding tehát igen jó app, amelynek kipróbálása minden, iPhone tulajdonosnak bátran ajánlható. Fontos megemlíteni, hogy az ingyenes időszak rövid, ám sajnos nem ismert ideig tart, ezért ha a program tetszik neked, igyekezz a letöltéssel, hiszen lehet, hogy egy-két óra múlva már fizetni kell érte.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés