Connect with us

technokrata

Óriási lehetőség előtt áll egy magyar startup

Company-Startup

E-gazdaság

Óriási lehetőség előtt áll egy magyar startup

A Healcloud-ba 1 millió eurós befektetést hajtott végre a Venturio Kockázati Tőkealap.

A Healcloud örömmel jelenti, hogy 1 millió euró értékű 2. körös tőkebefektetéshez jutott a társaság idei év márciusa során. A háziorvosi praxis menedzsment megoldás fejlesztésével foglalkozó Healcloud mára jelentős eredményt ért el mind a termékfejlesztés, mind a piaci lefedettség terén. A Healcloud által fejlesztett termék az indulástól számított első hat hónapon belül már közel 150 000 fős betegpopulációt nyilvántartó orvosi kör mindennapi munkáját támogatja.

venturio

Chris Farkas ügyvezetőnek és csapatának ambiciózus tervei vannak arra nézve, hogy mind Európában, mind világszerte a minőségi egészségügyi ellátást jobbá tegyék és az egészségügyi adatszolgáltatás folyamatát átalakítsák.

A Healcloud megoldásai új lehetőségeket nyitnak a betegek előtt, valamint időt takarítanak meg az orvosok számára, és átfogó adatbázisok hasznosításával olyan összefüggésekre világítanak rá, amelyek nemcsak sikeresebbé és hatékonyabbá teszik az orvosok munkáját, hanem a klinikai vizsgálatok és a kutatás-fejlesztés folyamatát is jelentősen támogatják.

 

 Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp