Connect with us

technokrata

Díjeső hullott a Xerox-ra

xerox

E-gazdaság

Díjeső hullott a Xerox-ra

Rangos elismerésben részesült a Xerox.

Ebben az évben, történetében először helyet kapott a Dow Jones Fenntarthatósági Index (DJSI World) listáján. Ugyanakkor 2014 és 2015 után ismét, immár harmadik alkalommal, idén is szerepel a Dow Jones észak-amerikai Fenntarthatósági Indexben.

A Dow Jones Fenntarthatósági Index a vállalatok gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi teljesítményét elemzi, olyan területeket vizsgálva, mint a felelős vállalatirányítás, éghajlat stratégia, ellátási lánc színvonala és foglalkoztatási gyakorlatok. Ebben az összehasonlításban a Xerox eredményei a vállalati etikai kódex, a vállalatirányítás és a környezetmenedzsment kategóriákban meghaladták a DJSI World tagok által elért átlagos pontértékeket. Valamint a cég egyike volt annak a kilenc informatikai és szoftverszolgáltatásokat nyújtó vállalatnak, amely sok, más iparágból érkező cég összes pontszámánál is többet ért el a Dow Jones értékelési rendszerében.

xerox

A Xerox jelenleg is több olyan új generációs fejlesztésen dolgozik, amelyek a fenntartható működést szolgálják. Ezek közé tartoznak a GO LA és a GO Denver applikációk, amelyekkel mindenki környezetbarát módon tervezheti meg magának azt, hogyan akar közlekedni a városban. Szintén az erőforrások optimális használatát támogatják a Xerox parkolást segítő dinamikus árstratégiára alapuló megoldásai, amelyek már sikeresen működnek olyan nagyvárosokban, mint Indianapolis, vagy Los Angeles. Hasonlóképp a forgalom dinamizálásához, és ezzel együtt a dugók elkerüléséhez, a káros anyag kibocsátás csökkentéshez járulnak hozzá a Xerox elektromos útdíj fizetési rendszerei is.Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp