Connect with us

technokrata

Ezek az eszközök alaposan feltuningolhatják a céged!

E-gazdaság

Ezek az eszközök alaposan feltuningolhatják a céged!

A Schneider Electric új portfóliója támogatja az ipari IoT-t.

A Schneider Electric bemutatta legújabb mikro adatközponti portfólióját, amely leginkább azoknak az ügyfeleknek ideális, akiknek biztonságos, könnyen menedzselhető IT környezet mellett csökkentett válaszidőre és gyors kapacitásbővítésre van szükségük. A csupán rackszekrény-méretű megoldás része az energiaellátás, a hűtés és a menedzsment szoftver, melyek egy külső tényezőktől független és biztonságos IT környezetet teremtenek.

datacenter2

„Mi már látjuk az ipari IoT térnyerésével bekövetkező növekvő keresletet az ipari alkalmazások iránt. Az új termékkínálaton keresztül a Schneider Electric segít ügyfeleinek leküzdeni a gyorsabb válaszidővel és feldolgozási sebességgel, a biztonsággal, és a sávszélességgel kapcsolatos kihívásokat” ‑ mondta Kevin Brown, a Schneider Electric adatközponti megoldásokért felelős vezető alelnöke.

A Schneider Electric mikro adatközpontjának fizikai infrastruktúrája magában foglalja a rackszekrényt, a szünetmentes áramforrást (UPS), a teljesítmény elosztást, a DCIM menedzsment szoftvert, a környezetfelügyeletet, hűtést, és a biztonságtechnikát. A rendszert a gyári tesztelést követően szerelik össze és szállítják ki a vállalat kollégái.

Az új mikroadatközponti megoldások portfóliója:

  • SmartBunker SX: rackszekrény hagyományos IT környezetekbe
  • SmartBunker CX: irodai környezetbe ajánlott rackszekrény
  • SmartBunker FX: speciális megoldás, bármilyen környezetbe telepíthető
  • SmartShelter: speciális, moduláris szoba, bármilyen környezetbe telepíthető

A megoldások néhány kulcsfontosságú előnye:

  • Egyszerű menedzselhetőség
  • Magas biztonsági szint
  • Csökkentett telepítési és üzemeltetési költségek
  • Rövid idő alatt konfigurálható, szállítható és telepíthető
  • Megbízhatóságát a gyári tesztelés garantálja

datacenter1

„A helyi vagy mikro adatközpontok mára már nem csupán életünk részét képezik, de ezek egységesítése zökkenőmentesebb átállást tesz lehetővé a szervezetek számára. Ennek az átfogó, mérhető és távmenedzselhető megoldásnak köszönhetően az informatikai vezetők gyorsabban reagálhatnak az üzleti kihívásokra, miközben a biztonság új szintjére léphetnek. A vállalatok korábban csak eseti jelleggel alkalmazták a mikro adatközponti környezeteket. Mára a gyártók által szabványosított architektúra segítséget nyújt abban, hogy a szolgáltatás színvonalának növelése mellett csökkenthetők a kockázatok és a működési költségek” ‑ mondta David Cappuccio a Gartner infrastruktúra kutatásokért felelős csapatának vezetője.

A Schneider Electric mikro adatközponti kínálatát idén áprilisban mutatta be a Hannover Messe-n. A gyártó az új, választható opciókkal igény szerint testreszabható megoldásokat 2016 folyamán teszi elérhetővé Európában is.Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom