Connect with us

technokrata

Erre a hazai vállalatra büszkék lehetünk!

Dij

E-gazdaság

Erre a hazai vállalatra büszkék lehetünk!

Újabb elismerések a HostLogic-nak.

Az SAP-piacon több mint 15 éve jelen lévő HostLogic Zrt. mind a középvállalati, mind a kisvállalati szegmensben kiemelkedő teljesítményt nyújtott a tavalyi éven Magyarországon, amiért partnerdíjakkal jutalmazta az SAP Hungary Kft. A HostLogic a középvállalati SAP Business All-in-One kategóriában 2015. évi eredményei alapján vehette át a legjobb partnernek járó díjat, a kisvállalati SAP Business One szegmensben pedig a legtöbb új hazai ügyfél megszerzésével érdemelte ki az elismerést.Dr.Molnar_Attila

„Alapvetően fejlődő, növekvő középvállalatok az ügyfeleink, és úgy gondolom, jól ismerjük ezeknek a cégeknek a működését, így tudjuk, mire van szükségük a sikerhez. Képesek vagyunk úgy gondolkodni az informatikáról, hogy valóban megtérülő megoldásokat kínáljunk számukra. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink folyamatosan növekszenek, és az ő sikereik megerősítenek bennünket abban, hogy mi is jó úton járunk.” – nyilatkozta az elismerés kapcsán Dr. Molnár Attila, a HostLogic Zrt. értékesítésért felelős igazgatója és partnere.

A HostLogic Zrt.-nek jellemzően hosszú távú szerződései vannak ügyfeleivel, így az alapos „helyismeret” alapján hatékonyan képes őket olyan eszközökkel támogatni, amelyek gyorsan érzékelhető és jelentős üzleti hasznot biztosítanak. Ilyenek például az automatikus vezetői információk, vagy az értékesítés területén az úgynevezett omni-channel, azaz összcsatornás ügyfélkiszolgálást támogató eszközök, amelyek tömeges igénygenerálás helyett a ma már elengedhetetlen egyedi fogyasztási attitűdökre koncentrálnak. Egy másik ilyen terület a gyártáskontrolling, ahol olyan informatikai támogatás szükséges, amely nem csak időszakosan gyűjt információkat és ad tájékoztatást, hanem folyamatosan elérhető, és az azonnali döntések képességét biztosítja – például a fedezet állandó vizsgálatához. Ehhez nyújt támogatást az SAP memória alapú HANA technológiája, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű adatok gyors kezelését.

„Mára az IT teljesen beépült a napi üzleti gyakorlatba. Egy-egy cégnél hatalmas adatmennyiség keletkezik a tranzakciós rendszerekben, a kérdés csak az, hogy az adott vállalat mihez kezd vele. Ha egy szervezet nem használja megfelelően az adatvagyonát, az olyan, mintha csak a könyvespolcra vásárolna könyveket, de soha nem ülne le elolvasni azokat.” – tette hozzá Dr. Molnár Attila.

Dij

Új időszámítás: HANA Cloud szolgáltatások

Ma már közismert tény, hogy a felhő alapú informatika mennyivel gyorsabbá és rugalmasabbá teszi egy vállalat reakcióképességét, de a HANA Cloud szolgáltatásokkal új időszámítás kezdődhet az innovációs fejlesztésekben, az új piacok feltárásában és a működési hatékonyság növelésében is.

A HostLogic által kifejlesztett felhő alapú eljárásokkal és szolgáltatási modellel az IT sokkal hamarabb láthatóvá tudja tenni az üzleti terület számára, hogy miben rejlik egy lehetséges új informatikai megoldás előnye. Így bármilyen üzleti ötlet, elképzelés azonnal kipróbálható, kutatható, valós üzleti adatokkal alátámasztható, az üzleti felhasználók számára kézzelfoghatóvá tehető.Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle