Connect with us

technokrata

Így kerülhetnek biztonságba a vállalatok

authentication

Autók

Így kerülhetnek biztonságba a vállalatok

Forradalmasíthatja a vállalati ellenőrzőrendszereket a SUSE újdonsága.

A megoldáson keresztül a vállalatok egyetlen keretrendszerben használhatják, kezelhetik és felügyelhetik az összes hitelesítési és azonosítási eszközt a vállalat infrastruktúrájában, beleértve az intelligens kártyákat, egyszer használatos jelszavakat, tokeneket, mobiltelefonos és USB kulcsos azonosítási módszereket, valamint a különféle biometrikus azonosító eszközöket, például ujjlenyomat-olvasókat. Segítségével a szervezetek úgy alkalmazhatnak nagyobb biztonságot nyújtó, többfaktoros autentikációt, hogy a rendszereik és adminisztrációs folyamataik közben nem válnak összetettebbé.

A legújabb kiadás lehetővé teszi a különböző földrajzi területen található telephelyek azonosítási eszközeinek együttes kezelését, natív módon támogatja az LDAP címtárak használatát, valamint a digitális aláírások létrehozásához és menedzseléséhez szükséges nyilvános kulcsú technológia alkalmazását is elősegíti, ami tovább erősíti a biztonságot.

authentication

A friss változat még erősebb autentikációt biztosít különböző Linux desktop környezetekben, illetve előre eltárolt információk alapján offline is engedélyezi a bejelentkezést Windows rendszereken. A termék emellett integrálható az Active Directory Federation Services szolgáltatással egy Microsoft ADFS beépülő modulon keresztül, és olyan titkosítást is biztosít, amely megfelel az amerikai kormányzati szektorban is elvárt, szigorú FIPS 140-2 előírásoknak.

A megoldás a felhasználók munkáját azzal egyszerűsíti, hogy előre meghatározott, megfelelően biztonságosnak ítélt helyzetekben lehetővé teszi számukra a második azonosítási fázis kihagyását. Így például a vállalat IT-szakemberei beállíthatják, hogy ha a felhasználók a munkanap elején már azonosították magukat egy LDAP jelszó és egy kártya kombinációjával, akkor a következő nyolc órában történő azonosítások során nem kell újra megadniuk a jelszót, elég mindössze a kártyát használniuk.



Szólj hozzá!

További Autók

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd