Connect with us

Kevés vállalat készül a jövőre, pedig kellene!

Cloud computing

E-gazdaság

Kevés vállalat készül a jövőre, pedig kellene!

Egy közelmúltban készített tanulmány szerint a vállalatoknak mindössze 18%-a jövőálló.

A Dell Be /Future Ready/’16 Tour nemzetközi eseménysorozatának budapesti rendezvényére május 19-én a Várkert Bazárban került sor. Közel 400 informatikai vezető, műszaki szakértő és szakmai partner vett részt az eseményen, ahol szakmai előadások és egy termékkiállítás segítségével ismerhették meg, hogy a vállalatok hogyan alakíthatják át az üzletmenetüket és a munkaerőt annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzák ki a legújabb technológiai trendekből.

szuperszamitogep-4

A digitális áttérés korában az egyik legjelentősebb kihívást a vállalatok számára az jelenti, hogy jövőállóvá tegyék adatközpontjaikat. Az IDC informatikai és üzletági vezetők, valamint informatikával foglalkozók körében végzett aktuális globális felmérése  szerint minél jobban felkészül egy szervezet a jövő kihívásaira, annál kiemelkedőbb üzleti eredményekre számíthat – a bevétel és a nyereség növekedésétől kezdve az alkalmazottak produktivitásán át a munkaerő megtartásáig. Napjainkban azonban csupán a vállalatok 18%-a esik a “Jövőteremtők” kategóriájába. A vállalatoknak egy olyan szolgáltatóra van szüksége, amely megoldásaival és szolgáltatásaival segít szembenézni a jövő technológiai kihívásaival.

A Dell szerint a jövőálló vállalatokat meghatározó négy alapvető informatikai tényező az egyesített infrastruktúra, a felhő, a Big Data és elemzés (BDA), valamint a jövőre fókuszáló szervezeti informatikai gyakorlat. Mint az adatközponti piacvezető szolgáltatója, és magas színvonalú komplex szerver- és tároló-megoldások szállítója, a Dell hisz abban, hogy a jövőálló szerver-megoldások növelik a teljesítményt, elősegítik az automatizációt, és ezáltal egyszerűbbé teszik a folyamatokat.  A Dell felfogásában a megoldásoknak standardokon kell alapulnia, hogy a cégek kihasználhassák a technológiai előnyöket, ugyanakkor zökkenőmentesen emelhessék be a saját igényeikre szabott legújabb innovációkat is.

Cloud computing

„A technológia folyamatosan változik, és eljutottunk arra a pontra, ahol elválik egymástól a hagyományos és az új IT. A Dell célja, hogy utat biztosítson egy olyan egységes infrastruktúra felé, amely minden jelentős üzleti igénynek megfelel. Partnereink újonnan megjelenő szoftveralapú adatközpont-technológiáinak ötvözése az új infrastruktúrát működtető hardvereszközeinkkel egy magasabb szintű, jövőálló megközelítést tesz lehetővé” – mondta Aongus Hegarty, a Dell európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióiért felelős elnöke.

 Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő