Connect with us

technokrata

Kevés vállalat készül a jövőre, pedig kellene!

Cloud computing

E-gazdaság

Kevés vállalat készül a jövőre, pedig kellene!

Egy közelmúltban készített tanulmány szerint a vállalatoknak mindössze 18%-a jövőálló.

A Dell Be /Future Ready/’16 Tour nemzetközi eseménysorozatának budapesti rendezvényére május 19-én a Várkert Bazárban került sor. Közel 400 informatikai vezető, műszaki szakértő és szakmai partner vett részt az eseményen, ahol szakmai előadások és egy termékkiállítás segítségével ismerhették meg, hogy a vállalatok hogyan alakíthatják át az üzletmenetüket és a munkaerőt annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzák ki a legújabb technológiai trendekből.

szuperszamitogep-4

A digitális áttérés korában az egyik legjelentősebb kihívást a vállalatok számára az jelenti, hogy jövőállóvá tegyék adatközpontjaikat. Az IDC informatikai és üzletági vezetők, valamint informatikával foglalkozók körében végzett aktuális globális felmérése  szerint minél jobban felkészül egy szervezet a jövő kihívásaira, annál kiemelkedőbb üzleti eredményekre számíthat – a bevétel és a nyereség növekedésétől kezdve az alkalmazottak produktivitásán át a munkaerő megtartásáig. Napjainkban azonban csupán a vállalatok 18%-a esik a “Jövőteremtők” kategóriájába. A vállalatoknak egy olyan szolgáltatóra van szüksége, amely megoldásaival és szolgáltatásaival segít szembenézni a jövő technológiai kihívásaival.

A Dell szerint a jövőálló vállalatokat meghatározó négy alapvető informatikai tényező az egyesített infrastruktúra, a felhő, a Big Data és elemzés (BDA), valamint a jövőre fókuszáló szervezeti informatikai gyakorlat. Mint az adatközponti piacvezető szolgáltatója, és magas színvonalú komplex szerver- és tároló-megoldások szállítója, a Dell hisz abban, hogy a jövőálló szerver-megoldások növelik a teljesítményt, elősegítik az automatizációt, és ezáltal egyszerűbbé teszik a folyamatokat.  A Dell felfogásában a megoldásoknak standardokon kell alapulnia, hogy a cégek kihasználhassák a technológiai előnyöket, ugyanakkor zökkenőmentesen emelhessék be a saját igényeikre szabott legújabb innovációkat is.

Cloud computing

„A technológia folyamatosan változik, és eljutottunk arra a pontra, ahol elválik egymástól a hagyományos és az új IT. A Dell célja, hogy utat biztosítson egy olyan egységes infrastruktúra felé, amely minden jelentős üzleti igénynek megfelel. Partnereink újonnan megjelenő szoftveralapú adatközpont-technológiáinak ötvözése az új infrastruktúrát működtető hardvereszközeinkkel egy magasabb szintű, jövőálló megközelítést tesz lehetővé” – mondta Aongus Hegarty, a Dell európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióiért felelős elnöke.

 Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő