Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most kiderült, hogy teljesített a múlt évben a UPC

E-gazdaság

Most kiderült, hogy teljesített a múlt évben a UPC

Anyavállalata, a Liberty Global 2015. évi negyedik negyedéves üzleti jelentését követően a UPC Magyarország is közzétette tavalyi eredményeit.

A hálózatfejlesztést és új szolgáltatások bevezetését is magában foglaló 15 milliárd forint értékű új beruházásnak köszönhetően 5 %-os bevételnövekedést könyvelhetett el a cég 2015 végén, előfizetéseinek száma pedig 100 ezerrel gyarapodott. A vállalat szolgáltatásainak fejlesztéséért tett erőfeszítéseit a Develor Consulting “Élményvezér” díjjal jutalmazta.

A Liberty Global, a világ legnagyobb nemzetközi kábelszolgáltatója a napokban közzétett friss üzleti jelentése szerint tovább erősítette piaci pozícióit a 2015. negyedik negyedévében. A meggyőző eredményekhez leányvállalata, a hazai tévés és internetes piac vezető szolgáltatója, a UPC Magyarország is hozzájárult jó teljesítményével.

upc_romania

Az elmúlt évben a UPC Magyarország több mint 15 milliárd forintot fordított hálózatának fejlesztésére, ennek eredményeként 60 000 új háztartásra terjesztette ki szolgáltatásait, köztük szélessávú hálózatát is, amelyen akár 500 Mbit/s sebességű internet-szolgáltatást kínál előfizetőinek. A cég különböző tévés, internetes, mobil és telefonos szolgáltatásokhoz kapcsolódó előfizetéseinek (üzleti szakkifejezéssel: Revenue Generating Unit) száma 2015-ben 100 ezerrel, 1,8 millióra nőtt.

A UPC 27%-os részesedésével tavaly tovább erősítette vezető pozícióját a magyar digitális kábeltévé piacon, és mellette korlátlan adatforgalmat kínáló szolgáltatóként belépett a hazai mobilpiacra is. A vállalat tovább bővítette előfizetői számára ingyenesen elérhető Wi-Fi hálózatát, így ahhoz már több mint 400 000 hozzáférési ponton csatlakozhatnak az előfizetők. A UPC a jelentés szerint a 2014-es adatokhoz képest 2015 végén 5%-os bevétel növekedést könyvelhetett el.

“Büszke vagyok a UPC Magyarország 2015-ös teljesítményére, mely lehetővé tette, hogy mind a lakossági, mind az üzleti szegmensben megerősítsük pozícióinkat a telefónia, mobil, internet és élményszolgáltatások területén.” – nyilatkozta Magnus Ternsjö, a UPC Magyarország vezérigazgatója. “Korlátlan adatforgalmat kínáló mobil ajánlatainkkal mostanra országos szintű integrált infokommunikációs szolgáltatóvá váltunk. Ügyfeleink nagyra értékelik folyamatosan fejlődő termék- és szolgáltatás kínálatunkat, elismerésük bizonyítéka a nemrég nekünk ítélt Develor “Élményvezér” díj.”

A Liberty Global részletes üzleti jelentése itt olvasható angolul.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés