Connect with us

technokrata

Küszöbön a Nokia visszatérése?

nokia vision 3

E-gazdaság

Küszöbön a Nokia visszatérése?

Érdekes videót adott ki Nokia, amelynek félig-meddig burkolt üzenete az, hogy a finn gyártót még korai lenne leírni a készülékgyártók közül.

Amikor a Microsoft bejelentette, hogy megveszik a Nokia mobilos üzletágát, sokan ledöbbentek. Az akvizíció 2014-es lezárásával egyidőben az is világossá vált, hogy a legendás márkanév is eltűnik a telefonokról. Ezzel úgy tűnt, hogy lezárul egy korszak, legfeljebb nyomógombos készüléken láthatunk Nokia feliratot, már ameddig ez a kategória még létezik. Nos, a jelek egész másra utalnak, ugyanis úgy néz ki, újra lesznek a finnek nevével ellátott eszközök a boltok polcain. A felvásárláskor kötött szerződés kikötése alapján 2016 végéig nem jelenhet meg Nokia márkanevű okostelefon, de a cég a színfalak mögött már nagyon készülhet az embargó lejáratára.

Most például feltettek a YouTube csatornájukra egy videót, amiben azt bizonygatják, hogy mennyi területen találkozhat az ember a Nokiához köthető dolgokkal és hogy a jövőben is erre törekszenek majd. Viszont a videóban felbukkan egy ismeretlen tablet, valamint egy érintős mobiltelefon, melyekről persze nem derül ki semmi konkrétum. Bár tavaly márciusban bepróbálkoztak egy átcímkézett Foxconn táblagéppel, a Nokia N1 villámgyorsan elbukott. Az azóta eltelt időben fel-felbukkan néhány pletyka, hogy androidos okostelefonokon dolgoznak, és a videó csak megerősítheti minket a visszatérés tényében.Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd