Connect with us

technokrata

Ez az összefogás sokat segíthet a felhő terjedésében

Cloud computing

E-gazdaság

Ez az összefogás sokat segíthet a felhő terjedésében

Az SAP és a Lenovo fejlett megoldásokat tervez az új digitális gazdasághoz.

Az SAP és a Lenovo ma bejelentette, hogy új, sokoldalú partneri viszonyt alakítanak ki egymással annak érdekében, hogy felhő alapú megoldásokat fejlesszenek Kínában, innovatív megoldásokat hozzanak létre az SAP HANA platformon és a Lenovo rendszereken, valamint globális piacra kerülési programokat hajtsanak végre. A megállapodás célja, hogy jelentős mértékben erősítsék a már meglévő partnerséget, és az SAP megoldásokat kombinálják a Lenovo adatközpont kínálatával, hogy az ügyfeleknek olyan technológiát nyújtsanak, amelynek révén a szervezetek hatékony digitális vállalatokká válhatnak.

cloud2

Az üzleti és az informatikai vezetők folyamatosan keresik az új megoldásokat, hogy fokozzák a termelékenységet és a hatékonyságot, csökkentsék a komplexitást, valamint értéket teremtsenek az új digitális gazdaságban. A Gartner előrejelzése szerint 2020-ra az üzleti folyamatok és a termékek 80 százalékát újragondolják, megváltoztatják vagy megszüntetik az információkhoz való jobb hozzáférés eredményeként. Ez a lehetőség csak akkor válik valósággá, ha a technológia az adatokat hasznos információkká tudja átalakítani, méghozzá olyan gyorsasággal, hogy a döntések komoly versenyelőnyt eredményezzenek.

A partnerség az alábbiakat foglalja magában:

  • A közös tevékenységek további erősítése, beleértve az innovatív felhő alapú megoldások fejlesztését Kínában.
  • Elköteleződés az SAP HANA-ra és a Lenovo rendszerekre épülő innovációk fejlesztésére, olyan új technológiák felfedezése és kidolgozása érdekében, amelyek kielégítik a digitális gazdaság igényeit. Ez azt is eredményezni fogja, hogy az SAP infrastruktúra szerver platformként használja majd a Lenovo rendszereket.
  • Globális piacra kerülési programok közös végrehajtása, amelyben részt vesznek a rendszerintegrátorok és a technológiai partnerek, hogy eljuttassák ezeket az új technológiákat közös vásárlóinknak. Ez magában foglalja a közös differenciált megoldások bemutatását a Lenovo Enterprise Innovation Centerben Stuttgartban és az Észak-Karolina állambeli Morrisville-ben, valamint egy hamarosan megnyíló központban Pekingben.

A Lenovo és az SAP együttműködése eredményes múltra tekinthet vissza. Az SAP a Lenovo rendszereit használja néhány legnagyobb teljesítményigényű alkalmazása – többek között saját megoldásfejlesztő környezetei és az SAP Hana Enterprise Cloud szolgáltatás – futtatásához. Ráadásul az SAP a Lenovo preferált ERP szolgáltatója, a Lenovo számos nagyvállalati megoldást telepített, többek között az SAP Business Suite szoftvert, az SAP Business Planning and Consolidation alkalmazást és az SAP HANA-t. A Lenovo becslése szerint az SAP megoldások bevezetése a jelentéskészítés teljesítményében 45-szörös, az adatletöltés terén pedig 50-szeres javulást eredményezett.

cloud-computing-keyboard-fullscreen-610

“Több mint 5000, SAP HANA-ra optimalizált Lenovo szerver leszállítása után továbbra is vezető szerepet töltünk be abban, hogy segítsünk ügyfeleinknek az átalakulásban és növekedésben az üzletileg kritikus SAP alkalmazások és az SAP HANA platformok által.” – mondta Gerry Smith, a Lenovo PC and Enterprise Business Group ügyvezető alelnöke és üzemeltetési vezérigazgató-helyettese. Az SAP-vel való partnerségünk bővítése szélesebb alapot biztosít az együttműködésre az új és innovatív megoldások fejlesztése terén annak érdekében, hogy olyan komoly kihívásokat oldjunk meg, amelyekkel ma a vállalkozások szembesülnek, amikor az információk alapján megtervezik tevékenységüket.”

“A SAP és a Lenovo sikeres partnerséget tudhat maga mögött, és alig várjuk, hogy együttműködésünk bővítésével segítsük a cégeket igazi digitális vállalatokká válni.“ – mondta Kevin Ichpurani, az SAP Business Development and Strategic Ecosystem ügyvezetõ alelnöke és vezetője. “Együtt felgyorsítjuk az innovatív felhő alapú megoldások fejlesztését a kínai vásárlók számára, valamint az SAP HANA-ra és a Lenovo rendszerekre épülő új technológiákat dolgozunk ki, amelyek segítenek majd kielégíteni a digitális gazdaság igényeit.”

 Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd