Connect with us

technokrata

Ez a pohár helyetted is figyel az egészségedre

e-Egészségügy

Ez a pohár helyetted is figyel az egészségedre

A 100 dolláros eszköz helyetted is figyel a kellő folyadékbevitelre.

Valljuk be legtöbbször csak akkor iszunk, amikor már nagyon megszomjaztunk, azonban szervezetünk számára ez nem a legjobb. Persze nem egyszerű erre egész nap figyelni, de talán többé már nem is kell, a Pryme Vessyl megteszi helyettünk.

Ez egy olyan pohár, mely szenzoraival méri mennyi folyadékot viszünk be, és a megadott adataink alapján (életkor, nem, súly, aktivitásunk szintje) egy algoritmussal kiszámolja mennyi lenne az ideális. Ezt a két értéket folyamatosan összehasonlítja és jelzi, ha folyadékra van szükségünk.

A csaknem fél literes pohár belül üveg, kívül pedig fehér soft touch borítást kapott, és egy LED csíkkal jelzi hidratáltságunkat.

Nem véletlen, ha mindez ismerősen hangzik, hiszen másfél éve Vessyl néven már láthattunk egy hasonló eszközt, mely egy startup kampány keretei között valósult meg. Ahogy gondolhattátok a Pryme Vessyl poharat is ugyanaz a csapat készítette, azonban már közvetlenül a honlapról megrendelhetjük 99 dollárért.

Természetesen a startup támogatóiról sem feledkeztek meg, ugyanis aki előrendelte a korábbi modellt, a Pryme Vessyl-t ingyen megkapja.

Forrás: MacRumors

 

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További e-Egészségügy

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle