Connect with us

Hirdetés

technokrata

​ ​Ki segít a pénzügyi kérdésekben?

E-gazdaság

​ ​Ki segít a pénzügyi kérdésekben?

A pénzintézetekben még mindig sokan érdeklődnek egy esetleges bankváltásról. A hitel csak egy sok közül, ha anyagiakról van szó, hiszen mostanában igen sok pénzügyi kérdés merülhet fel egy átlagemberben, legyen szó akár az alacsony kamatokról, a hitelek forintosításáról, a brókerbotrányról, a megnövekedett banki költségekről, vagy egy vállalkozásnál a források megszerzéséről.

Ki és hogyan tud segít a pénzügyi kérdések megválaszolásában?

Amíg 2012-ben 7 százalékos alapkamat mellett 12 százalékos THM-el is találkoztunk, 3 év múlva, 2015-ben már 1,35 százalékos alapkamat mellett 5,75 százalékos THM-et kell fizetni az adósnak. Ez azt jelenti, hogy a 3 évvel ezelőtti havi 77 ezer forintos törlesztő részlet mára 49 ezer forintra csökkent. A példa ugyan csak egy átlagos lakáshitel esetére igaz, a szakértők szerint minden új folyósítású hitel teljes hiteldíj-mutatója csökkent, amely számos előnnyel jár. Ahogy szaporodnak az egyszerűen felvehető, fapados hitelkínálatok, úgy nő a száma a pénzügyekre szakosodott vállalkozásoknak. Nagy a kínálat ezen a területen, de még több kérdés felvetődik a potenciális ügyfelekben, a tekintetben, hogy miként válassza ki azt az embert és azt a független tanácsadó céget, amely segít neki meghozni az ideális döntést, ha hitelkiváltásról van szó.

People

Néhány független pénzügyi tanácsadó nem csak magánszemélyeknek, hanem vállalatoknak is nyújt hasznos, aktuális és profi tanácsot. Ennek apropóján kérdeztük a budapesti székhelyű EliteFinance egyik képviselőjét, Balázs Gyöngyit, aki maga is független tanácsadóként dolgozik és több 100 elégedett ügyfélnek segített pénzügyi helyzetével kapcsolatban.

„Az EliteFinance tanácsadói minden személyes találkozáskor figyelembe veszik a célokat, és pontosan feltérképezik, mire is van szüksége az ügyfélnek, legyen az bármilyen pénzügyi cél. Ott vagyunk Önnel, ha gyermekeiről, családjáról szeretne gondoskodni. Segítünk, akkor is ha lakást vásárolna, vagy éppen a nyugdíjas éveire próbál felkészülni. Tanácsot adunk Önnek abban az esetben is, ha valamilyen egészségvédelmi megoldásban gondolkodik. Minden esetben gondosan felmérjük a kockázati tényezőket. Az EliteFinance Team segít Önnek az anyagi biztonság megteremtésében, legyen szó bármilyen pénzügyi befektetéssel járó projektről! Keressen minket az interneten is!” – mondta Balázs Gyöngyi.

Tanácsok a fontos döntések előtt

Konkrét igényére keresi az aktuálisan optimális megoldást? Esetleg valamelyik bank, pénzügyi szolgáltató javaslatát szeretné objektíven értékelni, de nincs megfelelő rálátása a piaci lehetőségekre és megoldásokra? A megoldás egy független tanácsadó! Amennyiben már a kezében van egy pénzügyi termék vagy egy ajánlat, akkor is számíthat ránk! „Az EliteFinance Team például két munkanapon belül elkészíti egyedi szakvéleményét!” – mondja Balázs Gyöngyi.

Young Businesswoman on Downtown Sidewalk

A független pénzügyi tanácsadás gyakori feladatai a cégek számára

Ahhoz, hogy biztosan ne essen egyik csapdából a másikba, érdemes pénzügyi tanácsadót választania. Egy tanácsadó sok egyéb mellett például segít megtalálni azokat a pontokat a pénzügyi folyamataiban, ahol csökkentheti azok költségeit. Elmondja, melyek azok a kézenfekvő megoldások, amelyeket egyszerűen leírhat vállalati költségként, valamint, hogy miként tudja optimalizálni meglévő céges biztosításait. Segít forrást szerezni akár hitelről, akár európai uniós pályázati forrásról van szó. Kitalálják, melyek azok az Ön és cége számára optimális adó- és járulékmentes juttatási formák, amelyek cafeteria rendszer bevezetése nélkül is adhatók. Ahhoz pedig, hogy még inkább ösztönözni tudja alkalmazottait, és növelje motivációjukat, megmutatja, hogyan tudja hatékonyan alkalmazni az akár cafeteria-ba is illeszthető kedvezményes adózású elemeket. Az EliteFinance Teamnél is alkalmazott, speciális, úgynevezett Kulcsember programjával pedig egyértelmű lesz Önnek, miként lehet és kell megtartani a vállalkozásánál a stratégiailag legfontosabbnak számító munkatársakat.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés