Connect with us

technokrata

A HTC is szélnek ereszti a dolgozóit

htc_one_m9

E-gazdaság

A HTC is szélnek ereszti a dolgozóit

Újabb kemény elbocsátásokra kényszerül a nehéz helyzetben lévő tajvani mobilgyártó.

A jelek továbbra is arra mutatnak, hogy a HTC képtelen kimászni a gödörből. Sajnos a rossz eredményekből következő megszorítás egyik érzékeny lépése a munkatársak egy részének elbocsátása. Jelen esetben a HTC nagyjából 2000 dolgozójától válik meg, ez a teljes állomány kb. 15%-a. A csúcsmodell One M9 eladásai meglehetősen botrányosan alakultak a múlt héten kiadott negyedéves jelentés alapján, amiben egyrészt a magas ár, másrészt a mind nagyobb ellenfelekké váló kínai gyártók, elsősorban a Huawei és a Xiaomi sikerei játszanak szerepet.

htc_one_m9

A márciusban megválasztott új elnök, Cher Wang igyekezett pozitívan beállítani a kényszerű intézkedéseket. Nyilatkozata alapján a stratégiai átszervezés biztosítani fogja, hogy minden termékre a kellő mértékben fókuszálhassanak, megfelelő szakértelemmel és erőforrásokkal. A márka továbbra is elsősorban a felső-közép és prémium kategóriában kíván jelen lenni és fontosak számára a fejlődő piacok, mint például India. Az okostelefonokon felül a virtuális valóság és a hordozható életstílus termékekben is látnak fantáziát, így később akár okosórát is láthatunk a kínálatukban.Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd