Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőszóval vezérelhető navigációt fejleszt az NNG

E-gazdaság

Élőszóval vezérelhető navigációt fejleszt az NNG

Az NNG egy innovatív japán tech-céggel együtt dolgozik a biztonságosabb vezetésért.

Annak érdekében, hogy az autóban használt rendszerek kínálta élmény még közelebb kerüljön ahhoz, amit a fogyasztók napjaink szórakoztató elektronikai eszközein megszokhattak, az NNG egy feltörekvő japán tech-céggel állapodott meg. Ennek eredményeképpen az iGO fejlesztője a jövőben élőbeszéd-felismerő hangvezérlési funkciót is kínál az autógyáraknak, mellyel a sofőrök az okostelefonokon tapasztalható könnyed és természetes szóbeli utasításokkal használhatják a navigációs szoftvert.

igo_navigacio

Ez azt jelenti, hogy nem kell meghatározott szavakat, formulákat követniük például az úticél megadásakor. Ezzel az NNG az automotív szektorban általánosnál jóval magasabb szintre emeli a felhasználói élményt, így az nem csak intuitívabb és interaktívabb lesz, hanem, ami a legfontosabb, biztonságosabb is.

nng_szekhaz

Az NNG egy kicsi, ámde ambiciózus és újító szemléletű cégként indult el. Bár mostanra nagyra nőttünk, és világszinten is meghatározóvá váltunk, örömmel dolgozunk olyan friss gondolkodású csapatokkal, mint az iNAGO, akiknek szilárd elképzelése van a jövőről, és képesek ez alapján olyan termékeket alkotni, melyek új szintre emelik a beépített navigációs rendszerek kínálta élményt. Izgatottak vagyunk, hogy velük együttműködve tehetjük még innovatívabbá globális portfóliónkat” – mondta el Gurics Gábor iGO Navigációért felelős termékigazgató.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés