Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Unit4 felvásárolta a Three Rivers Systems vállalatot

E-gazdaság

A Unit4 felvásárolta a Three Rivers Systems vállalatot

A Unit4 a globális piac felé nyit az oktatási szektorban is.

A Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője bejelentette az amerikai székhelyű, hallgatói menedzsment megoldásokat szállító Three Rivers Systems Inc. felvásárlását. A felvásárlás célja az volt, hogy támogatást nyújtson a Unit4 iparágspecifikus, emberközpontú megoldások fejlesztésével kapcsolatos stratégiájában, amelynek egyik alappillérét mindig is az oktatás támogatása jelentette. A Three Rivers Systems-szel közösen a Unit4 immár több mint 1000 ügyfelet szolgál ki az oktatási szegmensben világszerte.

A Unit4 People Platform segítségével a Three Rivers Systems hallgatói menedzsment rendszere zökkenőmentesen képes együttműködni a Unit4 alkalmazásaival, ennek köszönhetően jöhetett létre az oktatási szektor első, következő generációs end-to-end ERP megoldása. A rendszer egy olyan, erőteljes és rugalmas lokalizációs keretrendszert is magában foglal, amely lehetővé teszi a Unit4 számára, hogy a helyi igényeket is kiszolgálja, mint például a Financial Aid esetében az Egyesült Államokban, vagy a Student Loan Council számára az Egyesült Királyságban.

„Az oktatási piacon jelenleg nem érhető el olyan modern és teljeskörű üzleti alkalmazás platform, amely világszerte bárhol bevezethető lenne. Pontosan ez az, amit a Unit4 és a Three Rivers Systems közösen képes biztosítani” – mondta Jose Duarte, a Unit4 vezérigazgatója. „E felvásárlás eredményeként egy piacvezető ERP szoftverszállító született az oktatási szektorban és jelentősen megerősítette a Unit4 piaci pozícióját Észak-Amerikában. A technológia és az erőforrások ötvözésével mi vagyunk az elsők, akik teljeskörű, következő generációs ERP megoldást tudunk szállítani globálisan az oktatási szektor számára.”

A felsőoktatási intézmények számára fejlesztett megoldások terén szerzett három évtizedes tapasztalattal a háta mögött a Three Rivers Systems nagy megbecsülésre tett szert az Egyesült Államokban best-in-class hallgatói menedzsment megoldásainak köszönhetően. A Three Rivers Systems hallgatói menedzsment technológiájának felvásárlásával, valamint a Unit4 széleskörű, funkciógazdag pénzügyi, HR és kutatás-menedzsment alkalmazásaival történő szoros integráció révén az iparág elsőszámú, komplex globális oktatásügyi ERP megoldása kerül a piacra. A közös portfólió új, frissített funkcionalitása többek között a következőket tartalmazza: HR menedzsment és bérszámfejtés, pénzügy, kutatás menedzsment, a hallgatói tanulmányok teljes menedzsmentje, beleértve a hallgatók felvételét, az órarend beosztást, a hallgató-megtartás menedzsmentjét, a diploma auditálást és sok egyéb mást.

Legyen szó akár új folyamatmodellekről, akár egy újonnan bevezetett rendszerrel történő integrációról, a Unit4 könnyedén adaptálható az oktatási intézmények folyamatosan változó üzleti követelményeihez és igényeihez. A platform segítséget nyújt a beiratkozások számának növelésében, a tanulmányok előmozdításában és – például a beépített adatelemzési funkcióknak köszönhetően – növeli a teljes intézményi hatékonyságot. Az innovatív és könnyen áttekinthető kezelőfelület mögött egy olyan, mobil eszközökre is optimalizált rendszer áll, amely opcionálisan érintés-alapú képességekkel is rendelkezik tableten történő megjelenítés esetén.

„A Unit4 és a Three Rivers Systems ezentúl közös alapokra helyezi termékinnovációs erőfeszítéseit, ember- és diákcentrikus alkalmazásai átfogóan támogatják napjaink oktatási intézményeinek front- és back office folyamatait” – mondta Amir Tajkarimi, a Three Rivers Systems elnöke és alapítója. „A Unit4 segítséget nyújt a Three Rivers Systems által fejlesztett hallgatói menedzsment technológiák innovációs ciklusának felgyorsításában és egyúttal megoldásaink globális piacra juttatásában. A felvásárlás eredményeképp megerősödik globális értékesítésünk és nagyobb lendületet kapnak immár az összekapcsolt termékportfolióhoz kötődő folyamatos fejlesztéseink is.”

A Three Rivers Systems szoros összhangban áll a Unit4 Cloud Your Way szoftverelérési modelljével, így az új Campus megoldás a felsőoktatási intézmények által preferált ERP architektúra révén nyújt majd támogatást, cloud-alapú, helyszíni és hibrid típusú elérés esetén egyaránt. A Unit4 és a Three Rivers Systems megoldásai a Unit4 People Platform segítségével lesznek integrálva egymással, amely közösségi, mobil és elemzési képességekkel ruházza fel az alkalmazás portfóliót.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés