Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telekom idén is díjazza a felelősen működő magyar vállalatokat

DELFIN Díj

E-gazdaság

A Telekom idén is díjazza a felelősen működő magyar vállalatokat

A Magyar Telekom hagyományához hűen idén is díjazza a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat. A DELFIN Díjat olyan magyar cégeknek adományozza a Telekom, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, és tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példaértékű.

A 2008-ban alapított DELFIN Díj (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért)odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat olyan projektekkel, programokkal,fejlesztésekkel, amelyekkel a pályázó cég példamutató lépést tett a fenntarthatósági szempontból hatékony működés irányába.

DELFIN Díj

A vállalatok 2015-ben már megvalósult projektekkel vagy működő programokkal pályázhatnak a következő négy kategóriában:

– Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében
– Esélyegyenlőség támogatása, diszkrimináció-mentesség segítése
– Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés
– Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtania 2015. május 1-i határidőig. A DELFIN Díjat a Telekom XVI. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésén adják át 2015. június 12-én.

A pályázat nyertesei Botos Péter üvegművész alkotása és egy Lenovo Miix hibrid számítógép mellett meghívást is kapnak a Telekom ez évi Fenntarthatósági Napjára, ahol bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket, emellett a Magyar Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub médiamegjelenést is biztosít a díjazott megoldások bemutatására.

A pályázatokat elbíráló és rangsoroló szakmai zsűri tagjai: Bodó Péter független szakértő (Tudatos Vásárlók Egyesülete), D. Tóth András szerkesztő-riporter (RTL Klub, Fenntarthatósági Média Klub),
Dr. Pataki György egyetemi docens (Corvinus Egyetem), Simon Ernő újságíró, Szomolányi Katalin, a Telekom Vállalati fenntarthatósági központjának vezetője.

A részletes pályázati követelmények elérhetők a Telekom vállalati honlapján: http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/delfin_dij_2015



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés