Connect with us

technokrata

A Telekom idén is díjazza a felelősen működő magyar vállalatokat

DELFIN Díj

E-gazdaság

A Telekom idén is díjazza a felelősen működő magyar vállalatokat

A Magyar Telekom hagyományához hűen idén is díjazza a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat. A DELFIN Díjat olyan magyar cégeknek adományozza a Telekom, amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, és tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példaértékű.

A 2008-ban alapított DELFIN Díj (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért)odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat olyan projektekkel, programokkal,fejlesztésekkel, amelyekkel a pályázó cég példamutató lépést tett a fenntarthatósági szempontból hatékony működés irányába.

DELFIN Díj

A vállalatok 2015-ben már megvalósult projektekkel vagy működő programokkal pályázhatnak a következő négy kategóriában:

– Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében
– Esélyegyenlőség támogatása, diszkrimináció-mentesség segítése
– Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés
– Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtania 2015. május 1-i határidőig. A DELFIN Díjat a Telekom XVI. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésén adják át 2015. június 12-én.

A pályázat nyertesei Botos Péter üvegművész alkotása és egy Lenovo Miix hibrid számítógép mellett meghívást is kapnak a Telekom ez évi Fenntarthatósági Napjára, ahol bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket, emellett a Magyar Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub médiamegjelenést is biztosít a díjazott megoldások bemutatására.

A pályázatokat elbíráló és rangsoroló szakmai zsűri tagjai: Bodó Péter független szakértő (Tudatos Vásárlók Egyesülete), D. Tóth András szerkesztő-riporter (RTL Klub, Fenntarthatósági Média Klub),
Dr. Pataki György egyetemi docens (Corvinus Egyetem), Simon Ernő újságíró, Szomolányi Katalin, a Telekom Vállalati fenntarthatósági központjának vezetője.

A részletes pályázati követelmények elérhetők a Telekom vállalati honlapján: http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/delfin_dij_2015Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák