Connect with us

technokrata

A szakfordítás már Békéscsabán sem akadály

E-gazdaság

A szakfordítás már Békéscsabán sem akadály

Mostantól nem kell messzire utaznia a békéscsabai polgároknak és a térség több ezer vállalkozójának, ha hiteles fordításra és színvonalas szakfordításra van szükségük. Az ország legnagyobb fordítóirodája, az állami tulajdonú Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda önálló, új kirendeltséget nyitott az Irányi utcában.

Kirendeltséget nyitott Békéscsabán az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. (OFFI Zrt.). A belvárosi parkolóházzal szemben lévő, Irányi utca 4-6 alatti új ügyfélpont kizárólag az OFFI-nál elérhető hiteles fordítások mellett szakfordításokat is nyújt a lakosságnak és a térség vállalkozásainak. Szolgáltatásuk bármilyen szakterületen és akár közel- és távol-keleti, vagy más egzotikus nyelveken is elérhető. A szakmai munkát az országos háttérintézmény mintegy 700 fős szakembergárdája végzi – ismertette az új iroda hátterét Bálint József, a vállalat területi igazgatója.

„Városvezetőként fontosnak tartom, hogy a békéscsabaiak minél több és szélesebb körű szolgáltatáshoz férjenek hozzá a település határain belül” – mondta a nyitásról szólva Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle