Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazai céget díjazott a Microsoft

E-gazdaság

Hazai céget díjazott a Microsoft

Újabb rangos díjat kapott egy hazai IT cég a Microsofttól.

Magyarország egyik vezető felhőszolgáltatási specialistája, a magyar tulajdonú Systemfarmer Kft. idén harmadik alkalommal nyerte el az év Legdinamikusabb KKV Cloud Partner díjat a Microsofttól. A redmondi informatikai óriásvállalat magyarországi leányvállalata évente ítéli oda a díjat azoknak a cégeknek, amelyek a felhőszolgáltatások területén a legkreatívabb technológiai megoldásokat alkalmazzák. A Systemfarmer Kft. már több mint 300 ügyfelénél vezette be a felhőalapú szolgáltatásokat, amelynek köszönhetően piaci részesedése a Microsoft felhőszolgáltatásain belül, eléri a 8 százalékot.

Iparági felmérések szerint a hazai cégek számára manapság az egyik legnagyobb versenyhátrányt az elavult informatikai infrastruktúra jelenti, amely amellett, hogy komoly biztonsági kockázatot jelent, a cégek növekedését is visszafogja és a kommunikációt is lassítja. A Systemfarmer felhőmegoldásaival azonban személyre szabott, biztonságos, jól karbantartott és rendszeresen frissített hardver és szoftver infrastruktúra-szolgáltatásokat nyújt a legkülönfélébb ágazatokban működő ügyfeleinek. A magyar tulajdonú Systemfarmer több mint 10 éve foglalkozik kis- és középvállalati hálózati munkakörnyezetek teljes körű IT infrastruktúrájának kialakításával és működtetésével.

systemfarmer_kkvcloud

A Systemfarmer felhő alapú szolgáltatásokat használó ügyfeleinek száma az elmúlt három évben tízszeresére bővült, s a társaság manapság évente csaknem 100 vállalkozás informatikai rendszerét segíti a felhőbe költöztetni. Ennek köszönhetően a cég hazai piaci részesedése a Microsoft felhőszolgáltatásain belül eléri a 8 százalékot, s további dinamikus növekedés előtt áll, mivel a KKV-szektorból a Systemfarmer hozza a legtöbb felhős ügyfelet a Microsoftnak, amelynek elismeréseképpen nyerte el a Legdinamikusabb KKV Cloud Partner díjat is. A Systemfarmer ráadásul idén a redmondi óriásvállalat technológiai újításai iránt legfogékonyabb partnereinek járó Microsoft Gold Partner státuszt is megkapta, amely a Microsoft legmagasabb minősítésének számít.

„Amikor 2005-ben megalapítottuk a céget még csak 5 ügyfelünk volt, és elsősorban klasszikus rendszergazdai feladatokat láttunk el. Ügyfeleink száma ma már meghaladja a 300-at, és szinte kivétel nélkül azért kerestek fel minket, hogy felhőszolgáltatást vezessünk be náluk. Ez nekünk is komoly visszaigazolás, hiszen amikor 2010-ben úgy döntöttünk, hogy egy adott területre fókuszálunk, és – kis képzavarral élve – fejest ugrunk a felhőbe, akkor ez még Magyarországon szinte teljesen szűz területnek számított. Kezdetben sokan idegenkedtek a felhőtől, de a számok mára azt mutatják, hogy a vállalkozások már biztonságosnak tekintik, és egyre jobban kezdik felismerni a felhőszolgáltatásokban rejlő előnyöket és értékeket, amelyek révén hatékonyabban tudnak működni a mindennapokban” – mondta Földesi László Ákos, a Systemfarmer alapítója és ügyvezető igazgatója. „Ahhoz, hogy valaki professzionálisan használja a felhőt, szemléletváltásra van szüksége. Büszke vagyok arra, hogy ebben mi is segíthetjük a hazai cégeket. Munkánk eredményességét az is bizonyítja, hogy idén harmadszorra vehettük át a Microsoft Legdinamikusabb KKV Cloud Partner díjat” – tette hozzá Földesi László Ákos.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés