Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rekordévet zárt a legnagyobb hazai retail szolgáltató

E-gazdaság

Rekordévet zárt a legnagyobb hazai retail szolgáltató

Mintegy 4,8 milliárd forintos rekordbevétellel zárta tavalyi üzleti évét a Laurel cégcsoport. Az ország piacvezető kassza- és retail szolgáltatója a pénztárgépek online átállításával a szokásos terhelésének többszörösén üzemelt, de idén visszatér a „normál üzemhez” és a továbbiakban elsősorban a szektorhoz kapcsolódó innovációkra koncentrál.

Tavaly 4,8 milliárd forint árbevételt ért el a legnagyobb hazai kassza- és retail szolgáltató. A 22 éves múlttal rendelkező Laurel cégcsoport kiemelkedő teljesítménye jelentős részben a kasszák online átállításának köszönhető.

A megszokotthoz képest három-négyszeres kapacitással dolgoztunk, hogy vállalásainkat az elvárt minőségben és határidőre teljesítsük – összegezte a cég előző 12 hónapját a társaság tulajdonos-ügyvezetője. Bessenyei István hozzátette, a múlt év bizonyos értelemben egyetlen, nagy projekt volt. Gyakorlatilag az eddig kihelyezett rendszereink mindegyikét online kasszává kellett átalakítani 2014-ben.

A vállalkozás mintegy 16 ezer kasszát kezel, amiből 4,5 ezren az általa fejlesztett Laura kasszarendszer fut. Ez a szektorban egyedülálló stabilitást ad a cégnek, de most kivételesen egyszerre jelentett rengeteg munkát is, hiszen minden ügyfelüket szorította a törvényi határidő. Az igények megfelelő, szinte egyidejű kiszolgálásához fel kellett bővíteni a cég létszámát is, de 2015-ben visszaállnak a normál működésre.

Nyilvánvaló, hogy felelősek vagyunk ügyfeleinkért és teljesítenünk kellett az online átállásból adódó kötelezettségeinket. A tavalyi év azonban elmúlt, a Laurel csoport továbbra is a tőle megszokott magas színvonalon szolgálja ki ügyfeleit a 2015-ös év megváltozott piaci igényeinek megfelelően. Egyben a cég visszahelyezi a fókuszt oda, ahol mindig is a legerősebb volt; a kereskedelmet szolgáló technológiák fejlesztésére, az innovációra − mondta Bessenyei István.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés