Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bolt Food: hamarosan indul a Bolt ételrendelő szolgáltatása Magyarországon

bolt food

App

Bolt Food: hamarosan indul a Bolt ételrendelő szolgáltatása Magyarországon

Bolt Food: hamarosan indul a Bolt ételrendelő szolgáltatása Magyarországon

Bővít a Bolt és Magyarországon is elindítja ételrendelő szolgáltatását.

A Bolt, Európa vezető személyszállítási applikációja pár héten belül elindítja ételrendelő szolgáltatását, a Bolt Food-ot, itthon elsőként Budapesten.

 

A vállalat több százezer regisztrált felhasználóval rendelkezik Magyarországon, akik közül sokan épp home office-ban dolgoznak. Körükben jelentősen megnőtt az igény a megbízható, gyors és kiemelten biztonságos ételrendelő szolgáltatás iránt. A Bolt személyszállító partnereit is nehéz helyzetbe hozta a járvány, ezért a vállalat úgy döntött, arra nyitott sofőrjeit átképzi és egy új szolgáltatási ágban kínál számukra jövedelemszerzési lehetőséget.

 

A Bolt Food applikáción keresztül egyszerűen, pár kattintással, a mobileszközön belüli bankkártyás fizetéssel, érintkezésmentesen lehet majd házhoz rendelni számos ismert és új budapesti étterem ételeit. Az alkalmazáson belül pontosan nyomon követhető a szállítási folyamat minden lépése, az érkezés várható ideje, illetve élő, magyar nyelvű ügyfélszolgálat segíti a felhasználókat. A Bolt a házhozszállítást az ételrendelésen túl a legfontosabb mindennapi fogyasztási cikkekre és élelmiszerekre is tervezi kiterjeszteni, a jelenlegi krízishelyzet enyhítésének érdekében.

A  cég a közeljövőben kerékpáros és motoros ételszállítók számára is lehetővé kívánja tenni a csatlakozást, és reményei szerint nagyobb egzisztenciális biztonságot tud kínálni azoknak, akik a járvány miatt veszítették el az állásukat.

“Különösen aktuálisnak tartjuk a szolgáltatás elindítását a jelen helyzetben itthon: azt tapasztaljuk, hogy az éttermek eddig nem látott nehézségekkel küzdenek és sokuknak létkérdés, hogy működésüket házhozszállításos modellre állítsák át. A Bolt ebben szeretne segíteni: az első időszakban csökkentett és a későbbiekben rugalmas jutalék struktúrával, nemzetközi tapasztalataira és piacvezető technológiai megoldásaira építve, megbízható ételrendelési és kiszállítási platformként összekapcsolni az éttermeket a fogyasztókkal. A hozzánk csatlakozó éttermek, vendéglátóhelyek számára egyértelmű előny hatalmas magyarországi felhasználói bázisunk is.”

–  tette hozzá Láng László, a Bolt magyarországi Country Managere.

A Bolt Food applikáció április folyamán magyarul is elérhető lesz az AppStore, illetve a Google Play hazai kínálatában. A Bolt több, mint 30 millió felhasználóval rendelkezik a világ 35 országában. A Bolt Food szolgáltatást először Észtországban indította el a cég 2019-ben, azóta Litvánia, Lettország és Málta követte.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés