Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar biztosítási app nyert egy komoly nemzetközi versenyen

App

Magyar biztosítási app nyert egy komoly nemzetközi versenyen

Kép: iF design award night 2015 - YouTube

Magyar biztosítási app nyert egy komoly nemzetközi versenyen

Nemzetközi elismeréssel kezdte az évet az NN Biztosító óraalapú, applikáción keresztül működő protect.me biztosítása.

A magyar fejlesztés ”Service design”, azaz szolgáltatástervezés kategóriában hozta el az egyik legelismertebb dizájndíjat a hat és fél évtizedes múltra visszatekintő iF Design Award-ról.

Az iF Design Award a dizájnszakma egyik legrangosabb elismerése, a versenyt pedig a világ legrégebben működő, független, dizájnnal foglalkozó szervezete, az iF International Forum Design GmbH rendezi meg – immár 66 éve. Az idei megmérettetésre ötven országból több mint 6400 pályázat érkezett, amelyeket 67 tagú szakértő zsűri bírált el.  A díj presztízsét jól mutatja, hogy az elmúlt években rendre olyan vállalatok részesültek az elismerésben, mint az Apple, a Samsung vagy éppen a BMW.

Az NN Biztosító a 2018 júliusában elindított, óraalapon, mobiltelefonos applikáción keresztül működő protect.me-vel pályázott a díjra. A nemzetközi szinten is úttörő balesetbiztosítást kínáló protect.me alkalmazás a Service Design terület kategóriájában nyert a szakmai zsűri értékelései alapján. A díj értékét tovább növeli, hogy az elmúlt mintegy hetven év során ez az első magyar megoldás, amely el tudta nyerni a kategória első helyét.

„A protect.me-vel több tekintetben is úttörő vállalkozásba vágtunk bele, hiszen a maga nemében egyedülálló ez az igényalapú szolgáltatás, ráadásul már a kezdetektől a design thinkingre építettünk, végig az ügyfélvisszajelzések alapján dolgoztunk. Ezért még értékesebb visszaigazolás számunkra ez a nemzetközi elismerés. A protect.me-vel teljesen új módon tudjuk megszólítani az ügyfeleinket, akiknek így a 21. századi igényeknek megfelelően gyors, kényelmes és személyre szabott szolgáltatást tudunk nyújtani”.

– hangsúlyozta Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

A design megalkotása során a társaság a Frontíra design csapatával működött együtt, amelynek vezető designere nagy sikerként értékelte, hogy hozzájárulhattak a rangos elismerés elnyeréséhez. Csertán Ákos kiemelte:

„Az együttműködés során az ügyfélcentrikus, innovatív hozzáállásra és tervezésre helyeztük a hangsúlyt, már önmagában is példaértékű, hogy egy biztosító ilyen előremutató projektbe vág bele”.

Az iF Design Award rövid időn belül a második rangos elismerés, amellyel a protect.me konstrukciót díjazták. Az applikáció a múlt év végén nyerte el a legjobb alkalmazásoknak járó “Best New Mobile App” arany fokozatát. A versenyen a felhasználóbarát, a felhasználókat egyedi módon segítő alkalmazásokat ismeri el az applikációfejlesztőkből, designerekből és tervezőkből álló zsűri.

protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítás „on-demand” elven működik, azaz a felhasználó számára releváns biztosítási csomagot elég arra az időszakra aktiválni, amikor ténylegesen szükség van rá, és fizetni is csak az aktív időszakra kell, mobil bankkártyás fizetéssel. Az alkalmazással így a biztosító támogatni szeretné ügyfelei sportos, aktív életmódját. Az applikáción keresztül a biztosítási védelmet egyszerűen és gyorsan be lehet kapcsolni, és pár percen belül alacsony díjért biztosítottá válhat a felhasználó. A gyors csatlakozás mellett a protect.me biztosítás nagy előnye a kedvező ár: egy óra díja ugyanis 79 forinttól 399 forintig terjedhet, biztosítási csomagtól függően.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés