Connect with us

A Taxify szolgáltatás már a Google térképen keresztül is elérhető

taxify-fleet-tallinn

App

A Taxify szolgáltatás már a Google térképen keresztül is elérhető

A Taxify szolgáltatás már a Google térképen keresztül is elérhető

Mától Taxify taxit is rendelhetünk a Google Térkép útvonaltervezőjében.

Az új bővítmény várható utazási időt és viteldíjat is számol majd az utasoknak. A Taxify világszerte több mint 15 országban, köztük Magyarországon is, egy időben startol a Google Térképen.

taxify_googlemaps

Az új opció a Google Térkép alkalmazáson belül érhető el Androidos és iOS okostelefonokon egyaránt. A célállomás kiválasztása után, a javasolt utazási módokra kattintva, a már ismerős autó, tömegközlekedés, gyalogos és kerékpározás opciók mellett a fuvarikont választva jutunk el a Taxify bővítményhez. Ezen a fülön arról is kapunk információt, hogy milyen közel van a legközelebbi autó, és még egy hozzávetőleges díjat is számol nekünk az alkalmazás. A fuvart lefoglalni már a Taxify alkalmazáson belül lehet, így először ezt kell installálnia az okostelefonjára annak, aki még nem töltötte le.

“Az, hogy a Taxify mától a Google térképen elérhető opciók egyike, nagyban megkönnyíti az optimális utazási mód kiválasztását. A felhasználók gyorsan összehasonlíthatják a közlekedési eszközöket az érkezési idő és az utazási díjak alapján, ami segít nekik pénzt és időt spórolni”

– nyilatkozta Dmitri Pivovarov, a Taxify termékmenedzsere.

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom