Connect with us

technokrata

Itt egy új Coworking app, ami hatalmas segítséget nyújthat a mai modern magyar vállalkozók számára

App

Itt egy új Coworking app, ami hatalmas segítséget nyújthat a mai modern magyar vállalkozók számára

Itt egy új Coworking app, ami hatalmas segítséget nyújthat a mai modern magyar vállalkozók számára

A Cowork7/24 elindul Budapesten és összeköti a helyi coworking irodákat a hagyományos munkaszervezeten kívül dolgozó vállalkozókkal, szabadúszókkal és startupperekkel.

A rugalmas, közösségorientált és modern munkavégzés támogatását szem előtt tartó Cowork7/24 piacra dobott egy alkalmazást, amely lehetővé teszi az egymás mellett de egymástól függetlenül dolgozni kívánók számára, hogy megtalálják a tökéletes közösségi teret, ahonnan élmény a munkavégzés. 2017 elején történt indulása óta a Cowork7/24 19 városban van jelen és már több mint 100 irodát tudhat a hálózatában.

 

A Cowork7/24 platformja változatos tulajdonágokkal rendelkező coworking irodákat kínál felhasználóinak (többek között szabadúszóknak, egyéni vállalkozóknak, startuppereknek, home office-ból dolgozóknak), amelyek közül mindenki ízlése, szakmai igényei, és nem utolsó sorban aktuáls lokációja alapján válogathat. A közösségi irodák számára pedig egy olyan hatékony kezelőfelületet biztosít, amely segítségével a foglalások könnyedén és zökkenőmentesen kezelhetőek. A kezelőfelület továbbá közösségépítő funkciókat is biztosít, ezzel is segítve a coworking irodákat hogy értékes és egymást támogató közösségeket tudjanak formálni.

A Cowork7/24 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy:

  • Megtalálják és lefoglalhassák a számukra legmegfelelőbb coworking irodát: Az interaktív térkép és a listázó szolgáltatás segítségével bármely munkaállomás és tárgyaló könnyedén lefoglalható bárhonnan, bármikor.
  • Egy közösség részévé válhassanak: A legkülönbözőbb szakmák szakembereivel találkozhatnak többek között különböző tréningeken, meetupokon, és szakmai eseményeken.
  • Kapcsolatokat teremthessenek: Az üzenetküldő alkalmazáson keresztül könnyedén kapcsolódhatnak és kommunikálhatnak egymással és a közösségi iroda menedzsment csapatával.

A Cowork7/24 lehetővé teszi, hogy a coworking irodák tulajdonosai és menedzsment teamjei:

  • Új coworkereket vonzzanak: Növelhetik a népszerűségüket, ezáltal lehetőséget teremtve új érdeklődők megismerésére, és a közösségi munkavégzés megismertetésére.
  • Fokozzák az üzemeltetés hatékonyságát: Hatékonyabban tudják használatra bocsátani a rendelkezésre álló tereiket – például tárgyalók, flex asztalok – és szolgáltatásaikat, valamint élvezhetik a kezelőfelület olyan hasznos funkcióit, mint például fizetési szolgáltatások, pénzügyi és iroda kihasználtsági elemzések.
  • Közösséget építhetnek: A közösségépítő funkciók segítségével értékes személyes és szakmai kapcsolati hálók formálódását segíthetik elő.

Serkan Kurtulus, a Cowork7/24 alapítójának és vezérigazgatójának szenvedélye a coworking iparág fejlesztése. Hisz abban, hogy:

„Az embereknek szabadabban kellene tudniuk dolgozni, akár éppen úton, akár a saját megszokott közösségükben vannak. A közösségi irodák inspirálóak és rengeteg lehetőséget teremtenek arra, hogy az emberek fejlesszék képességeiket, építsék kapcsolati hálójukat és növeljék ügyfélbázisukat. A Cowork7/24 elindításával célunk az, hogy tovább támogassuk a közösségi munkavégzés élményét.”

A Cowork7/24 elindult Magyarországon, a közösségi irodák regisztrálhatják magukat, a coworkerek pedig az alkalmazás letöltésével könnyedén és egyszerűen lefoglalhatják munkaállomásaikat vagy tárgyalóikat. Ahogy a Cowork7/24 közössége és globális jelenléte nő, a márka folyamatosan fejleszteni fogja a coworkerek és coworking iroda tulajdonosok számára kínált élményt. Kövesse a Cowork7/24 Facebook és Twitter oldalát és értesüljön első kézből az aktuális hírekről és újdonságokról.

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin