Connect with us

technokrata

Teljesen megújul a Gmail külsője, ráadásul ‘bizalmas mód’-ot is kapunk

App

Teljesen megújul a Gmail külsője, ráadásul ‘bizalmas mód’-ot is kapunk

Teljesen megújul a Gmail külsője, ráadásul ‘bizalmas mód’-ot is kapunk

Teljes irányítást kapunk a levelezések felett

Nemsokára teljesen új külsőt kap az egyik legnépszerűbb e-mail küldő alkalmazás, hiszen az elkövetkezendő hetekben jön az eddigi, egyik legnagyobb frissítő csomag.

01

 

A The Verge által közölt első betekintés körülbelül így néz ki, egyébként ezek manapság teljesen tipikus design elemez az új programokban, szép, letisztult, minimalista, de azért mégis színes marad minden. Ha megemésztettük a külsőségeket, akkor jöhet az felettébb izgalmas belső, hiszen egy új “Confidential Mode”-dal is bővül a levelezőprogram, olyan további újítások mellett, mint a ‘quick reply”, azaz gyors válasz a leveleinkre, illetve kapunk egy “szundi” gombot is, ha csak később szeretnénk foglalkozni valamelyik levelezésünkkel.

02

Természetesen ezek közül a “Confidential Mode” az ász, hiszen ennek segítségével szabályozhatjuk, hogy akinek levelet küldünk, az a személy ne tölthesse le a tartalmat, ne küldhesse tovább, vagy épp ne nyomtathassa azt, ha épp bizalmas információkról van szó. Ez nagyon jól hangzik elsőre, de tapasztalataim alapján ezzel biztosan lesznek, akik visszaélnek. Gondoljunk csak bele, ha épp rendelek valahonnan valamit és reklamálni tudok, akkor egyszerűen az ottani ügyintéző be tudja majd állítani, hogy semmi ne kezdhessünk a levelezéssel?

Az ilyen és ehhez hasonló kételyek eloszlatására tartanak egy hatalmas konferenciát május 8-án, amit érdemes lesz követni, ha minden részletet szeretnénk ismerni a levelező program legújabb frissítésével kapcsolatban.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom