Connect with us

technokrata

A Viber sem szeretne lemaradni a versenyben, be is dobott 3 update-t

App

A Viber sem szeretne lemaradni a versenyben, be is dobott 3 update-t

A Viber sem szeretne lemaradni a versenyben, be is dobott 3 update-t

Igazából lassan mindegyik app tök egyforma lesz.

Egyfolytában versengenek egymással az világ legnépszerűbb applikációi annak érdekében, hogy mi örömmel használjuk őket és azért, hogy a többi hasonló programot ne részesítsük előnyben.

viber_chats_02

Legutóbb 3 újítással rukkolt elő a Viber, melyek közül az első a csoportos beszélgetésekkel kapcsolatos. Az új update lehetővé teszi, hogy a csoport adminjai a legfontosabb bejegyzéseket rögzíthessék, ami egy lila sávban jelenik meg a beszélgetés felett. Ez hatékonyabbá tudja tenni a csoportos beszélgetést, hiszen egy-egy mindenki számára fontos információ elhelyezhető ezáltal, ráadásul nem is zavaró helyen. – írja a HVG

A másik update nem más, mint a közvetlen válasz, ami annyit tesz, hogy ha esetleg lemaradtunk egy kérdésről, utólag tudunk rá válaszolni. Hasonlóképpen fest ez, mint Facebookon, amikor egy adott kommentre válaszolunk, ráadásul sokkal elegánsabb megoldás és nem kavarodik meg tőle a beszélgetés.

A harmadik újítás nem egy nagy ügy, mindösszesen annyiban segít nekünk, hogy ha ugyanazt az üzenetet esetleg több embernek is szeretnénk elküldeni, akkor ezt a címlistából megtehetjük, hasonló módon, mint a Facebook Messengerben, amikor egy képet több ismerősünkkel is szeretnénk megosztani.

Ezek a funkciók már elérhetőek a legutóbbi frissítéssel!

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom