Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Google utazástervező szolgáltatásai mától magyarul is elérhetőek

App

A Google utazástervező szolgáltatásai mától magyarul is elérhetőek

A Google utazástervező szolgáltatásai mától magyarul is elérhetőek

A Google mától magyarul is elérhetővé teszi a ‘Repülőjáratok’ és ‘Úti célok’ szolgáltatási felületeit, amelyek segítségével egyszerűbbé és kényelmesebbé válik az utazásszervezés.

A Google célja, hogy a magyar utazóközönség számára is könnyen átláthatóvá tegye az utazással kapcsolatos online elérhető  információkat – ezáltal gyorsabbá és hatékonyabbá téve az utazásszervezést.

 

A Google Repülőjáratok (Google Flights) a megfelelő járat megtalálásban segíti a felhasználókat. A szolgáltatáson belül nem csak a célállomás és a dátum állítható be, de akár az utazásra szánt pénzügyi keret és a preferált légitársaság is. A megadott kritériumokat figyelembe véve jelennek meg a lehetőségeket. Ezen felül különlegesség, hogy az árbeli változások is könnyedén nyomon követhetőek, ezekről értesítést is beállíthat a felhasználó.

Az Úti célok (Destinations on Google) az utazásszervezés kezdeti fázisában nyújthat segítséget. Az ország, vagy akár kontinens nevét, és az ‘Úti célok’ szavakat beírva a keresőbe, a találatok között rögtön megjelenik az Úti célok felület. Itt a repülőjáratok és szállás lehetőségek mellett olyan további információk segítik az utazni vágyókat, mint időjárási előrejelzés, fontosabb helyi látnivalók, vagy, hogy mikor látogatják a legtöbben az adott célállomást. A repülőjegy árakat és a szállás lehetőségeket hat hónapra előre lehet összehasonlítani, így a funkció azoknak is ajánlott, akik szeretnék megnézni, hogy egy adott célállomásra mikor lehet a leggazdaságosabban eljutni.

A Google Repülőjáratok és Úti Célok automatikusan bárki számára elérhető, desktopon és mobilon egyaránt, külső alkalmazás letöltése nélkül.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés