Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mikor jönnek rá a készítők az Instagram legnagyobb hibájára?

App

Mikor jönnek rá a készítők az Instagram legnagyobb hibájára?

Mikor jönnek rá a készítők az Instagram legnagyobb hibájára?

Felfoghatatlan, hogy az egész világ használja, mégis rosszul van megcsinálva

Számomra is elkerülhetetlen az Instagram, mint intézmény. Jó érzés azért néha 1-2 jobban sikerült képet megosztani a nagyvilággal és várni a reakciókat, de mi a helyzet a sztorikkal?

 

Gondoltam kipróbálom az Instagram sztoriját, amit ugye a Facebook sikeresen le is másolt, annyira népszerű lett a dolog. Az egyetlen hatalmas probléma az, hogy ha én előre el akarom készíteni a fényképemet, amit oda szeretnék feltölteni, abból egy béna, közelített, nagyított képet csinál. Miért?

Itt a példa:

Elkészítettem a képet a telefonommal fektetett pozícióban, a kedvenc asztali kaktuszomról, íme:

20170904_135345

Eddig minden simán ment, ezután jön a probléma, amikor az Instagram Stories-on belül megnyitom a képet, ez történik vele:

screenshot_20170904-135649

Azt hiszem nem kell művészettörténésznek lenni ahhoz, hogy belássuk, ez így nagyon nem frankó, ráadásul semmi opciót nem ad az app, amivel ezt valahogy korrigálni lehetne. Érdekes módon akkor működik, ha képernyőfotót készítek az elkészült képről, és azt töltöm be. (erre véletlenül jöttem rá, miközben töltögettem fel a képeket, de működik)

screenshot_20170904-135704

Így hajlandó ilyen képarányú fotót is felölteni a történetek közé. Kérdem én, hogy ennyire szeretnék, ha a saját fotóappját használná mindenki a világon, vagy csak pusztán figyelmetlenségből tesznek keresztbe azoknak, akik szeretik előtte megkomponálni a képüket, mielőtt kirakják sztoriba? Akár ezt is megjavíthatnák, ha már a Facebooknak sikerült a messengert is kicsit helyrepofoznia!

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés