Connect with us

technokrata

Íme az új Android Oreo legfontosabb tulajdonságai

androidpit-android-o-oreo-2065

App

Íme az új Android Oreo legfontosabb tulajdonságai

Íme az új Android Oreo legfontosabb tulajdonságai

Ha már elkezdődött az ősz, kezdjük valami hasznossal

Egy kicsit megállt bennem az ütő, amikor ma a telefonom (Galaxy S8) jelezte, hogy szoftvert szeretne frissíteni, azt hittem érkezik az Oreo, ehelyett kb semmi sem történt.

A hatalmas csalódásból felocsúdva gondoltam megnézem, mik azok a legfontosabb újítások, amiket most épp nem kaptam meg, de remélhetőleg egyszer csak számomra is elérhetőek lesznek.

A gyorsabb felhasználói élmény érdekében egy csomó háttérfolyamot lehet korlátozni a jövőbben frissülő Androiddal, illetve új értesítési csatornákkal is fogunk találkozni, ami felettébb izgalmasan hangzik! Továbbá lehet majd nyomni a kép-a-képben funkciót is, ami ugyancsak érdekes lehet, hiszen sokszor milyen jó lenne, ha egyszerre két dolgot is tudnánk úgy csinálni, hogy látjuk is mindkét folyamatot! Bár a Note készülékekben mindig is ketté lehetett osztani a képernyőt, ez azért sokkal jobban hangzik kisebb képernyőfelületen is!

Nagyon várom még a betűtípusok hatalmas tárházát, kíváncsi vagyok mennyire lehet Comic Sans-al elrontani a gyönyörűen megalkotott kezelőfelületeket, illetve az automatikus kitöltési funkció is nagyon hasznos lesz, főleg ha kirántják a zsebünkből a készüléket a 4-6-os villamoson éjszaka!

Szarkazmust félretéve ezek remek és segítő attribútumai lesznek az Oreonak az már egyszer biztos, de érdemes azért ezekkel felelősséggel bánni, főleg ahol a személyes adataink vannak veszélyben!

További App

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd