Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme az új Android Oreo legfontosabb tulajdonságai

App

Íme az új Android Oreo legfontosabb tulajdonságai

Íme az új Android Oreo legfontosabb tulajdonságai

Ha már elkezdődött az ősz, kezdjük valami hasznossal

Egy kicsit megállt bennem az ütő, amikor ma a telefonom (Galaxy S8) jelezte, hogy szoftvert szeretne frissíteni, azt hittem érkezik az Oreo, ehelyett kb semmi sem történt.

A hatalmas csalódásból felocsúdva gondoltam megnézem, mik azok a legfontosabb újítások, amiket most épp nem kaptam meg, de remélhetőleg egyszer csak számomra is elérhetőek lesznek.

A gyorsabb felhasználói élmény érdekében egy csomó háttérfolyamot lehet korlátozni a jövőbben frissülő Androiddal, illetve új értesítési csatornákkal is fogunk találkozni, ami felettébb izgalmasan hangzik! Továbbá lehet majd nyomni a kép-a-képben funkciót is, ami ugyancsak érdekes lehet, hiszen sokszor milyen jó lenne, ha egyszerre két dolgot is tudnánk úgy csinálni, hogy látjuk is mindkét folyamatot! Bár a Note készülékekben mindig is ketté lehetett osztani a képernyőt, ez azért sokkal jobban hangzik kisebb képernyőfelületen is!

Nagyon várom még a betűtípusok hatalmas tárházát, kíváncsi vagyok mennyire lehet Comic Sans-al elrontani a gyönyörűen megalkotott kezelőfelületeket, illetve az automatikus kitöltési funkció is nagyon hasznos lesz, főleg ha kirántják a zsebünkből a készüléket a 4-6-os villamoson éjszaka!

Szarkazmust félretéve ezek remek és segítő attribútumai lesznek az Oreonak az már egyszer biztos, de érdemes azért ezekkel felelősséggel bánni, főleg ahol a személyes adataink vannak veszélyben!

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés