Connect with us

technokrata

A Sygic GPS app szöveges keresési funkcióval bővült

sg_b2c_bi_releaseimages_960x509-1

App

A Sygic GPS app szöveges keresési funkcióval bővült

A Sygic GPS app szöveges keresési funkcióval bővült

A Sygic, a világ világszerte több mint 150 millió felhasználóval rendelkező, vezető GPS-alkalmazása új, teljes szöveges keresési funkcióval bővíti már most is nagyszerű navigációs alkalmazását.

A teljes szöveges kereséssel a felhasználók gyorsabban és egyszerűbben, problémamentesen találhatják meg a keresett helyeket.

screenshot_20170418-162203

 

A továbbfejlesztett teljes szöveges kereséssel a Sygic szórakoztatóbb autózást biztosít felhasználóinak. Az új frissítés és a friss térképek minden felhasználó számára ingyenesek. A szolgáltatás a Sygic Hasznos helyek funkciójával is együttműködik – az autósok láthatják a Foursquare és a Yelp értékeléseit, elérhetőségi és nyitvatartási adatokat, de még az árkategóriákat is.

„Minden új funkció izgalmas kihívást jelent számunkra, és fokozott előnyt nyújt a felhasználóinknak. Az alkalmazás hagyományos navigációs szoftver és mindennapi használati platform is egyben. Szeretnénk segíteni a felhasználóinknak eljutni a munkahelyre, megtalálni a legjobb szállást, sőt, még a lehető legolcsóbban tankolni is”

– mondja Michal Stencl, a Sygic vezérigazgatója.

Ezen túlmenően a Sygic legújabb verziójának Intelligens Bluetooth funkciójával az Android-alkalmazások, amikor a munkahelyen beszáll a kocsijába, automatikusan megkérdezik a felhasználótól, szeretne-e hazanavigálni. Az otthon és a munkahely helye és az indulási időpontok beállítása után a többi már rábízható a készülékre. A Sygic GPS navigáció és valós idejű forgalmi adatai segítenek a felhasználóknak elkerülni a késéseket az utakon és megtalálni a leggyorsabb utat hazafelé.

Az Android-felhasználók számára elérhető új, egyedi funkció a Sygic egyérintéses navigációja. Ezek az ügyfelek a kívánt helyet elmenthetik az okostelefon képernyőjére (például Rákóczi út, Budapest) – ezután pedig bármikor egyetlen érintéssel elnavigálhatnak ide. Az autósok számos címet elmenthetnek a képernyőre (például anya, apa, nagymama, egyetem, József Attila sugárút, Szeged). Ezzel a felhasználók időt spórolnak, mert közvetlenül az okostelefon képernyőjéről, egyetlen érintéssel navigálhatnak.

További App

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő