Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sygic GPS app szöveges keresési funkcióval bővült

App

A Sygic GPS app szöveges keresési funkcióval bővült

A Sygic GPS app szöveges keresési funkcióval bővült

A Sygic, a világ világszerte több mint 150 millió felhasználóval rendelkező, vezető GPS-alkalmazása új, teljes szöveges keresési funkcióval bővíti már most is nagyszerű navigációs alkalmazását.

A teljes szöveges kereséssel a felhasználók gyorsabban és egyszerűbben, problémamentesen találhatják meg a keresett helyeket.

screenshot_20170418-162203

 

A továbbfejlesztett teljes szöveges kereséssel a Sygic szórakoztatóbb autózást biztosít felhasználóinak. Az új frissítés és a friss térképek minden felhasználó számára ingyenesek. A szolgáltatás a Sygic Hasznos helyek funkciójával is együttműködik – az autósok láthatják a Foursquare és a Yelp értékeléseit, elérhetőségi és nyitvatartási adatokat, de még az árkategóriákat is.

„Minden új funkció izgalmas kihívást jelent számunkra, és fokozott előnyt nyújt a felhasználóinknak. Az alkalmazás hagyományos navigációs szoftver és mindennapi használati platform is egyben. Szeretnénk segíteni a felhasználóinknak eljutni a munkahelyre, megtalálni a legjobb szállást, sőt, még a lehető legolcsóbban tankolni is”

– mondja Michal Stencl, a Sygic vezérigazgatója.

Ezen túlmenően a Sygic legújabb verziójának Intelligens Bluetooth funkciójával az Android-alkalmazások, amikor a munkahelyen beszáll a kocsijába, automatikusan megkérdezik a felhasználótól, szeretne-e hazanavigálni. Az otthon és a munkahely helye és az indulási időpontok beállítása után a többi már rábízható a készülékre. A Sygic GPS navigáció és valós idejű forgalmi adatai segítenek a felhasználóknak elkerülni a késéseket az utakon és megtalálni a leggyorsabb utat hazafelé.

Az Android-felhasználók számára elérhető új, egyedi funkció a Sygic egyérintéses navigációja. Ezek az ügyfelek a kívánt helyet elmenthetik az okostelefon képernyőjére (például Rákóczi út, Budapest) – ezután pedig bármikor egyetlen érintéssel elnavigálhatnak ide. Az autósok számos címet elmenthetnek a képernyőre (például anya, apa, nagymama, egyetem, József Attila sugárút, Szeged). Ezzel a felhasználók időt spórolnak, mert közvetlenül az okostelefon képernyőjéről, egyetlen érintéssel navigálhatnak.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés