Connect with us

technokrata

A Szigeten lesz először elérhető a Viber fesztiválkommunikációs újítása

App

A Szigeten lesz először elérhető a Viber fesztiválkommunikációs újítása

A jövő fesztiválkommunikációs megoldásaival készül a negyedszázados Sziget és a Viber, a világ vezető üzenetküldő alkalmazása a jubileumi fesztiválra.

Új, izgalmas kalandot ígér minden fesztiválozónak a Sziget és a Viber tavaly indult partnersége: a Viber Mission: Szitizen. A Szigetre látogatók nemcsak az új, felhasználóbarát Viber-funkciókat, a fesztivál programjához kapcsolódó értesítéseket és hasznos információkat élvezhetik, de a legfontosabb fesztiválhírek már a Sziget hivatalos Viber Nyilvános Fiókján (https://www.viber.com/sziget) is elérhetők.

viber-sziget-2017

Idén először a rajongók különböző kihívásokat is teljesíthetnek a Viberen keresztül, amivel VIP élményt, valamint sok egyéb fesztiválajándékot nyerhetnek – utóbbiak csak a Viber Mission: Szitizen játék nyertes csapatai számára lesznek elérhetők. A játékban már közel 250 csapat verseng a világ minden pontjáról – főként európai országokból, de például Ausztráliából, Egyiptomból és Afganisztánból is. Az akcióra a https://mission.szigetfestival.com/ oldalon lehet jelentkezni!

A zenerajongók emellett egy vadonatúj, exkluzív, ingyenes Sziget-matricacsomagot is letölthetnek a Viberen június végétől. A Viber-matricák népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint a Sziget tavalyi matricacsomagjának 4 millió letöltése és 10 milliós megosztása.

sziget_matricak

A jövő fesztiválkommunikációja, illetve a különleges fesztiválélmény másik eszköze „David”, a Sziget, Viberen elérhető csevegőrobotja. A http://chats.viber.com/sziget linken elérhető „David” nemcsak a bulihangulatot közvetíti, de képes válaszolni a szigetlakók leggyakrabban feltett kérdéseire is, akár az esemény előtt, akár a rendezvény idején. A Szitizen-mozgalom fő partnereként a Viber minden fesztiválozó számára egyedi fesztiválélményt ígér a kényelmes, kifejező, gyors és tartalomgazdag, kétirányú kommunikációval, kihívásokkal, nyereményjátékokkal.

sziget_david_chatbot_1

„Büszkén folytatjuk az együttműködést a Sziget Fesztivállal, megtisztelő, hogy részesei lehetünk a fesztivál 25. évfordulója megünneplésének”

-mondta Atanas Raykov, a Viber Kelet-Közép-Európáért és a Független Államok Közösségéért felelős üzletfejlesztési igazgatója.

„A Viber és a Sziget hosszú távú együttműködése 2016-ban indult el, célunk továbbra is az, hogy a leginnovatívabb technológia segítségével hozzuk közelebb a zenerajongókhoz a jövő fesztiválélményét. Ebbe az új korszakba idén a mesterséges intelligencia, a személyre szabott információk és vizualizáció vezeti be a felhasználókat”

– tette hozzá.

Európa egyik legnagyobb nyári zenei és művészeti fesztiváljaként a Sziget teljesen újszerű kommunikációs platformmal ünnepli negyedszázados évfordulóját a Viberen. A számos díjjal kitüntetett hétnapos rendezvény évente közel 500 ezer fesztiválozót – azaz Szitizent – lát vendégül a világ több mint 100 országából. A Szigetet Magyarország egyik legnagyobb turistaattrakciójaként és egyik legismertebb márkájaként tartják számon világszerte. A felejthetetlen offline élményért a legnagyobb világsztárok – például Rudimental, Wiz Khalifa, Pink, P.J. Harvey, Paul Van Dyk – mellett színházi és cirkuszi előadások felelnek, a fesztiválpillanatokat pedig a Viber Mission: Szitizen segítségével oszthatják meg a Szitizenek felhasználók millióival!

 

További információk a Sziget Fesztivál hivatalos oldalán érhetők el:  www.szigetfestival.com
Jegyvásárlás: http://szigetfestival.com/tickets/category/entry-ticket Médiakapcsolat: Kata és Zsuzsi a press@sziget.hu címen.

A Sziget Fesztivál Viber funkciói a következő hivatalos linkeken érhetők el: Sziget Nyilvános Fiók: https://www.viber.com/sziget  Viber Mission: Szitizen játék: https://mission.szigetfestival.com/ Hivatalos Viber Sziget matricacsomag: http://stickers.viber.com/pages/szigetfestival and Sziget Festival Csevegőrobot – David:   http://chats.viber.com/sziget

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin