Connect with us

technokrata

A Szigeten lesz először elérhető a Viber fesztiválkommunikációs újítása

sziget-foto-atanas-raykov-viber

App

A Szigeten lesz először elérhető a Viber fesztiválkommunikációs újítása

A jövő fesztiválkommunikációs megoldásaival készül a negyedszázados Sziget és a Viber, a világ vezető üzenetküldő alkalmazása a jubileumi fesztiválra.

Új, izgalmas kalandot ígér minden fesztiválozónak a Sziget és a Viber tavaly indult partnersége: a Viber Mission: Szitizen. A Szigetre látogatók nemcsak az új, felhasználóbarát Viber-funkciókat, a fesztivál programjához kapcsolódó értesítéseket és hasznos információkat élvezhetik, de a legfontosabb fesztiválhírek már a Sziget hivatalos Viber Nyilvános Fiókján (https://www.viber.com/sziget) is elérhetők.

viber-sziget-2017

Idén először a rajongók különböző kihívásokat is teljesíthetnek a Viberen keresztül, amivel VIP élményt, valamint sok egyéb fesztiválajándékot nyerhetnek – utóbbiak csak a Viber Mission: Szitizen játék nyertes csapatai számára lesznek elérhetők. A játékban már közel 250 csapat verseng a világ minden pontjáról – főként európai országokból, de például Ausztráliából, Egyiptomból és Afganisztánból is. Az akcióra a https://mission.szigetfestival.com/ oldalon lehet jelentkezni!

A zenerajongók emellett egy vadonatúj, exkluzív, ingyenes Sziget-matricacsomagot is letölthetnek a Viberen június végétől. A Viber-matricák népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint a Sziget tavalyi matricacsomagjának 4 millió letöltése és 10 milliós megosztása.

sziget_matricak

A jövő fesztiválkommunikációja, illetve a különleges fesztiválélmény másik eszköze „David”, a Sziget, Viberen elérhető csevegőrobotja. A http://chats.viber.com/sziget linken elérhető „David” nemcsak a bulihangulatot közvetíti, de képes válaszolni a szigetlakók leggyakrabban feltett kérdéseire is, akár az esemény előtt, akár a rendezvény idején. A Szitizen-mozgalom fő partnereként a Viber minden fesztiválozó számára egyedi fesztiválélményt ígér a kényelmes, kifejező, gyors és tartalomgazdag, kétirányú kommunikációval, kihívásokkal, nyereményjátékokkal.

sziget_david_chatbot_1

„Büszkén folytatjuk az együttműködést a Sziget Fesztivállal, megtisztelő, hogy részesei lehetünk a fesztivál 25. évfordulója megünneplésének”

-mondta Atanas Raykov, a Viber Kelet-Közép-Európáért és a Független Államok Közösségéért felelős üzletfejlesztési igazgatója.

„A Viber és a Sziget hosszú távú együttműködése 2016-ban indult el, célunk továbbra is az, hogy a leginnovatívabb technológia segítségével hozzuk közelebb a zenerajongókhoz a jövő fesztiválélményét. Ebbe az új korszakba idén a mesterséges intelligencia, a személyre szabott információk és vizualizáció vezeti be a felhasználókat”

– tette hozzá.

Európa egyik legnagyobb nyári zenei és művészeti fesztiváljaként a Sziget teljesen újszerű kommunikációs platformmal ünnepli negyedszázados évfordulóját a Viberen. A számos díjjal kitüntetett hétnapos rendezvény évente közel 500 ezer fesztiválozót – azaz Szitizent – lát vendégül a világ több mint 100 országából. A Szigetet Magyarország egyik legnagyobb turistaattrakciójaként és egyik legismertebb márkájaként tartják számon világszerte. A felejthetetlen offline élményért a legnagyobb világsztárok – például Rudimental, Wiz Khalifa, Pink, P.J. Harvey, Paul Van Dyk – mellett színházi és cirkuszi előadások felelnek, a fesztiválpillanatokat pedig a Viber Mission: Szitizen segítségével oszthatják meg a Szitizenek felhasználók millióival!

 

További információk a Sziget Fesztivál hivatalos oldalán érhetők el:  www.szigetfestival.com
Jegyvásárlás: http://szigetfestival.com/tickets/category/entry-ticket Médiakapcsolat: Kata és Zsuzsi a press@sziget.hu címen.

A Sziget Fesztivál Viber funkciói a következő hivatalos linkeken érhetők el: Sziget Nyilvános Fiók: https://www.viber.com/sziget  Viber Mission: Szitizen játék: https://mission.szigetfestival.com/ Hivatalos Viber Sziget matricacsomag: http://stickers.viber.com/pages/szigetfestival and Sziget Festival Csevegőrobot – David:   http://chats.viber.com/sziget

További App

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő