Connect with us

technokrata

Kilencvenezerszer vonultak digitális tojáscsatába a magyarok

viber-cseveges-elrejtese

App

Kilencvenezerszer vonultak digitális tojáscsatába a magyarok

Öt országban több százezren próbálták ki a Viber húsvéti interaktív tojáscsatáját. Magyarországon több mint 90 ezer összecsapásban vettek részt a hazai felhasználók által feldíszített virtuális húsvéti tojások.

Míg a régióban a digitális piros tojás volt az egyértelmű favorit, a magyarok a kék színű húsvéti tojásokat részesítették előnyben.

 

Idén húsvétkor valódi közösségi élményben lehetett része azoknak, akik a Viber legújabb innovatív játéka segítségével mérték össze kreativitásukat barátaikkal és szeretteikkel. A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásában egy csevegőrobottal bárki megalkothatta személyre szabott, ünnepi díszbe öltözött húsvéti tojását, amit aztán egy interaktív tojáscsatában mérhetett össze ismerőseiével. A virtuális párbajok eredményéről a csevegőrobot azonnal értesítette a játékosokat, akik ráadásul egy tavaszi matricacsomagot is kaptak ajándékba.

husveti_csevegorobot_tojascsata_eredmeny-1

A húsvéti ünnep alatt a magyar, bolgár, szerb, horvát és görög Viber-felhasználók készíthették el személyre szóló virtuális húsvéti tojásaikat az üzenetküldő alkalmazás segítségével. A régió játékosaihoz hasonlóan a magyarok is legtöbbször Lolát, a piros szíven pihenő Viber-figurát használták fel díszítő matricaként a már kifestett digitális tojásukra, akit népszerűségben Eve, a vidám párduclány követett.

A régió többi országának játékosaival ellentétben a hazai felhasználók a kék színű tojásokat részesítettek előnyben, amiből több mint 29 ezer készült a Viber digitális festőműhelyében. A régiós favoritnak számító piros tojást Magyarországon 28 ezerszer választották, így ez lett a második legnépszerűbb szín itthon.  A legkevesebbszer (6600 alkalommal) narancssárga színű tojást választottak a magyar felhasználók, de közel háromezerszer festetlen digitális tojással vonultak húsvéti tojáscsatába a userek.

husveti_csevegorobot_tojascsata-1

A csevegőrobotok fejlesztése egyre több módot ad az innovatív és kreatív tartalmak előállítására, illetve megosztására. A bolgár Connecto szoftvercég által fejlesztett tojáscsata-alkalmazás a legújabb kommunikációs trendet mutatta be szórakoztató és játékos formában. A Viber nem először digitalizálja az ünnepi hagyományokat. A szintén csevegőrobottal működő februári Valentin-napi Viber-kvízt több mint 30 ezer magyar és 130 ezer régiós felhasználó töltötte ki.

További App

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd