Connect with us

Kilencvenezerszer vonultak digitális tojáscsatába a magyarok

viber-cseveges-elrejtese

App

Kilencvenezerszer vonultak digitális tojáscsatába a magyarok

Öt országban több százezren próbálták ki a Viber húsvéti interaktív tojáscsatáját. Magyarországon több mint 90 ezer összecsapásban vettek részt a hazai felhasználók által feldíszített virtuális húsvéti tojások.

Míg a régióban a digitális piros tojás volt az egyértelmű favorit, a magyarok a kék színű húsvéti tojásokat részesítették előnyben.

 

Idén húsvétkor valódi közösségi élményben lehetett része azoknak, akik a Viber legújabb innovatív játéka segítségével mérték össze kreativitásukat barátaikkal és szeretteikkel. A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásában egy csevegőrobottal bárki megalkothatta személyre szabott, ünnepi díszbe öltözött húsvéti tojását, amit aztán egy interaktív tojáscsatában mérhetett össze ismerőseiével. A virtuális párbajok eredményéről a csevegőrobot azonnal értesítette a játékosokat, akik ráadásul egy tavaszi matricacsomagot is kaptak ajándékba.

husveti_csevegorobot_tojascsata_eredmeny-1

A húsvéti ünnep alatt a magyar, bolgár, szerb, horvát és görög Viber-felhasználók készíthették el személyre szóló virtuális húsvéti tojásaikat az üzenetküldő alkalmazás segítségével. A régió játékosaihoz hasonlóan a magyarok is legtöbbször Lolát, a piros szíven pihenő Viber-figurát használták fel díszítő matricaként a már kifestett digitális tojásukra, akit népszerűségben Eve, a vidám párduclány követett.

A régió többi országának játékosaival ellentétben a hazai felhasználók a kék színű tojásokat részesítettek előnyben, amiből több mint 29 ezer készült a Viber digitális festőműhelyében. A régiós favoritnak számító piros tojást Magyarországon 28 ezerszer választották, így ez lett a második legnépszerűbb szín itthon.  A legkevesebbszer (6600 alkalommal) narancssárga színű tojást választottak a magyar felhasználók, de közel háromezerszer festetlen digitális tojással vonultak húsvéti tojáscsatába a userek.

husveti_csevegorobot_tojascsata-1

A csevegőrobotok fejlesztése egyre több módot ad az innovatív és kreatív tartalmak előállítására, illetve megosztására. A bolgár Connecto szoftvercég által fejlesztett tojáscsata-alkalmazás a legújabb kommunikációs trendet mutatta be szórakoztató és játékos formában. A Viber nem először digitalizálja az ünnepi hagyományokat. A szintén csevegőrobottal működő februári Valentin-napi Viber-kvízt több mint 30 ezer magyar és 130 ezer régiós felhasználó töltötte ki.

További App

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő