Connect with us

technokrata

Az új igus okostelefonos alkalmazással egyszerűen kiszámítható a csapágy illesztése

pm5916-1_eu

App

Az új igus okostelefonos alkalmazással egyszerűen kiszámítható a csapágy illesztése

Az új igus okostelefonos alkalmazással egyszerűen kiszámítható a csapágy illesztése

Egyszerű, kisméretű, nem igényel regisztrációt – az illesztéskalkulátorral három lépésben elérhető a megfelelő maximum és minimum méret

 

Mostantól az igus, a mozgó alkalmazásokhoz használható műanyagok szakértője által kifejlesztett illesztéskalkulátor is bővíti az iOS és Android operációs rendszereken működő okostelefon-alkalmazások sorát. A kalkulátorral egyszerűen kiszámíthatók az ISO 286 szerinti méretek és tűrések.

 

Adjon meg egy 0,01 és 500 milliméter közötti névleges méretet, írja be a furatok és tengelyek tűrésértékeit, majd végeztesse el a számolást – ilyen egyszerűen működik az igus új illesztéskalkulátora, amely segítségével a felhasználó meghatározhatja a méreteket és tűrésértékeket. A kalkulátor a legkisebb és legnagyobb méretek mellett a megfelelő illesztési módot (laza vagy szoros illesztés) is megadja. A kisméretű okostelefonos alkalmazásban lévő eszköz offline módon is használható, ami főként elszigetelt gyárcsarnokokban vagy biztonsági szempontból védett területeken jelent nagy előnyt. A felhasználó igény szerint bármikor átválthat a metrikus és az angolszász mértékegységek között.

 

Minden hasznos információ egy helyen

Az alkalmazáson belül a kalkulátort további információ és a tűréstartomány kiszámításához részletes útmutató egészíti ki. Ezenkívül a felhasználók közvetlen kapcsolatba léphetnek az igus csapágyszakértőivel, vagy a további igus mobiltelefonos alkalmazásokon keresztül maguk is tájékozódhatnak. Az alkalmazás jelenleg német és angol nyelven érhető el Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékekhez. Az alkalmazás hamarosan további nyelveken és egyéb operációs rendszerekkel is használható lesz.

Forrás: igus GmbH

További App

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd