Connect with us

technokrata

Robotos tojáscsatával és ingyenes matricacsomaggal készült a húsvétra a Viber

easter-eggs-hd-wallpapers-10

App

Robotos tojáscsatával és ingyenes matricacsomaggal készült a húsvétra a Viber

Robotos tojáscsatával és ingyenes matricacsomaggal készült a húsvétra a Viber

Újabb interaktív fejlesztést indított el a Viber a közép-kelet-európai felhasználók számára. A magyar nyelvű húsvéti tojásfestő csevegőrobot és a tojáskihívás valódi közösségi élményt ígér az ünnepre, ráadásul most két ingyenes tavaszi matricacsomaggal is készült a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása

Budapest, 2017.04.13. – Új, ingyenes, magyar nyelvű matricacsomaggal lepte meg felhasználóit húsvét alkalmából a Viber. A „Húsvéti hangulat” vidám matricáival bárki megoszthatja az ünnepi hangulatot ismerőseivel. A Viber emellett egy vadonatúj fejlesztéssel mutatja be a felhasználókkal folytatott automatizált, kétirányú kommunikáció lehetőségeit a húsvéti ünnep során. Az interaktív húsvéti közösségi játék az üzenetküldő alkalmazás magyarországi Nyilvános Fiókjában érhető el a privát üzenet ikonra kattintva.

husveti_csevegorobot_tojascsata_eredmeny

A felhasználók húsvéti Viber csevegőrobot segítségével alkothatják meg saját ünnepi tojásukat, amivel barátaikat vagy családtagjaikat hívhatják ki tojáscsatára, illetve elfogadhatják a már beérkezett kihívásokat. A virtuális csata eredményről a csevegőrobot azonnal értesíti a játékosokat, az ünnep alkalmából pedig most mindkét fél egy további vidám, tavaszi matricacsomaggal lesz gazdagabb.

husveti_hangulat_matricacsomag

A csevegőrobotok fejlesztése egyre több módot ad az innovatív és kreatív tartalmak előállítására, illetve megosztására. A Viber most a régiós tradíciókat éleszti újra egy csevegőrobot segítségével, amely húsvéti tojáscsatára invitálja a felhasználókat. A bolgár Connecto szoftvercég által fejlesztett alkalmazás a legújabb kommunikációs trendet mutatja be szórakoztató és játékos formában. A Viber nem először digitalizálja az ünnepi hagyományokat. A szintén csevegőrobottal működő februári Valentin-napi Viber-kvízt több mint 30 ezer magyar és 130 ezer régiós felhasználó töltötte ki.

További App

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő