Connect with us

Robotos tojáscsatával és ingyenes matricacsomaggal készült a húsvétra a Viber

easter-eggs-hd-wallpapers-10

App

Robotos tojáscsatával és ingyenes matricacsomaggal készült a húsvétra a Viber

Robotos tojáscsatával és ingyenes matricacsomaggal készült a húsvétra a Viber

Újabb interaktív fejlesztést indított el a Viber a közép-kelet-európai felhasználók számára. A magyar nyelvű húsvéti tojásfestő csevegőrobot és a tojáskihívás valódi közösségi élményt ígér az ünnepre, ráadásul most két ingyenes tavaszi matricacsomaggal is készült a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása

Budapest, 2017.04.13. – Új, ingyenes, magyar nyelvű matricacsomaggal lepte meg felhasználóit húsvét alkalmából a Viber. A „Húsvéti hangulat” vidám matricáival bárki megoszthatja az ünnepi hangulatot ismerőseivel. A Viber emellett egy vadonatúj fejlesztéssel mutatja be a felhasználókkal folytatott automatizált, kétirányú kommunikáció lehetőségeit a húsvéti ünnep során. Az interaktív húsvéti közösségi játék az üzenetküldő alkalmazás magyarországi Nyilvános Fiókjában érhető el a privát üzenet ikonra kattintva.

husveti_csevegorobot_tojascsata_eredmeny

A felhasználók húsvéti Viber csevegőrobot segítségével alkothatják meg saját ünnepi tojásukat, amivel barátaikat vagy családtagjaikat hívhatják ki tojáscsatára, illetve elfogadhatják a már beérkezett kihívásokat. A virtuális csata eredményről a csevegőrobot azonnal értesíti a játékosokat, az ünnep alkalmából pedig most mindkét fél egy további vidám, tavaszi matricacsomaggal lesz gazdagabb.

husveti_hangulat_matricacsomag

A csevegőrobotok fejlesztése egyre több módot ad az innovatív és kreatív tartalmak előállítására, illetve megosztására. A Viber most a régiós tradíciókat éleszti újra egy csevegőrobot segítségével, amely húsvéti tojáscsatára invitálja a felhasználókat. A bolgár Connecto szoftvercég által fejlesztett alkalmazás a legújabb kommunikációs trendet mutatja be szórakoztató és játékos formában. A Viber nem először digitalizálja az ünnepi hagyományokat. A szintén csevegőrobottal működő februári Valentin-napi Viber-kvízt több mint 30 ezer magyar és 130 ezer régiós felhasználó töltötte ki.

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom