Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vírusvédelem a játszani vágyóknak

Dotkom

Vírusvédelem a játszani vágyóknak

Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition.

Elérhető a Symantec új terméke, a kifejezetten a játékosok számára tervezett Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition. A sárga-fekete vállalat szerint gyors és kevés erőforrással megelégszik, nem rontja a játékélményt, megvédi a sok résztvevős játékokban szerzett javakat és kiszűri a kártékony programokat.

Az új játék-üzemmód úgy véd, hogy közben nem zavarja magát a játékot. Felfüggeszti a frissítést, a riasztás és a többi háttértevékenységet. Ha a rendszer teljes képernyős módban működik, önműködően ebbe az üzemmódba kapcsol, de kézzel is könnyedén bekapcsolható. Az intelligens ütemező a számítógép üresjáratára tartogatja a nagy erőforrás-igényű tevékenységet, például a rendszer átvizsgálását.

A saját kívánalmak szerinti védelmi beállításokkal a játékosok megteremthetik a kívánt egyensúlyt a teljesítmény és a védelem között. A szoftver egy percen belül telepíthető, 6 MB-nál kevesebb memóriával megelégszik, a rendszerindítás idejét alig egy másodperccel növeli meg, és az átvizsgálás átlagosan 35 másodperc alatt lezajlik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés